![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, tu si AlinB sunteti dovada ca am rapuns corect, iar CristianR si sophia s-au exprimat "omeneste", eu doar corectandu-i. Nici ei n-au detaliat duhovniceste astfel ca sa previna mesajul meu ce se dovedeste inca odata corect prin faptul ca sophia il contesta inca.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 26.12.2016 at 07:42:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu o amesteca aici pe PREASFANTA Născătoare de Dumnezeu si PURUREA FECIOARĂ MARIA , cu concluziile tale , sau mă rog , cu cele ale stiintei atee . Blasfemie rămâne evidentă. Vezi răspunsul pe care l-ai dat lui Cristian !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
“Că precum Adam fără femeie a adus în lume femeie, pe Eva, tot astfel și fecioara astăzi, fără de bărbat a născut bărbat, plătind pentru Eva datoria bărbaților. Și precum Adam a rămas nevătămat, după luarea coastei trupești, tot așa a rămas și Fecioara după ieșirea Pruncului dintr-însa” . A stfel s-a împlinit Scriptura cea de mai înainte, despre rugul cel nears și despre Marea Roșie. “Căci precum rugul n-a ars fiind aprins, cum cântă biserica, astfel Fecioară ai născut și Fecioară ai rămas” . Și iarăși zice: “Marea Roșie după trecerea lui Israel a rămas neumblată, iar cea fără prihană, după nașterea lui Emanuel, a rămas nestricată” .
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere ai de puciosi de la Pucioasa si de Elena Udrea ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Postul tau este incomplet. Spui ca fizic este posibil ca o fecioara in urma unui joc erotic/context in care sperma ajunge in vagin sa ramana insarcinata, iar stiinta poate dovedi asta. Mai spui ca notiunea de feciorie, vazuta prin pastrarea intacta a membranei vaginale in unele cazuri se poate 'pastra' temporar. Iar ultima parte cu Iosif si ingerul Domnului si maica Domnului este un mister. Poti te rog sa ne luminezi cu privire la postul tau pentru ca este unul tare incurcat, si amesteca "posibilitatea" cu "realitatea" si "istoria". Si apropo: noi, Biserica, nu aparam o realitate istorica de acum 2000 de ani, despre care nu avem dovezi. Nu aparam o impostura a unor persoane, pastrata timp de 2000 de ani, printr-o alta impostura. Aparam in schimb niste persoane care sunt vii (la fel ca Moise, Ilie, la fel ca Hristos), si care dau marturie despre ce s-a intamplat acum 2000 de ani. Si Hristos, si Maica Domnului si Duhul Sfant au descoperit numerosilor sfinti, mireni, Bisericii despre ce s-a intamplat atunci. Asta este realitatea pe care o aparam noi, si pe care nu ne temem sa o marturisim. Ca daca zici ca o fecioara putea sa ramana insarcinata in urma unui joc erotic, cu siguranta ca ar fi posibil. Insa daca zici ca ce marturiseste Duhul Sfant si Biserica si descoperirile lui Dumnezeu sunt false ... e gresit. Last edited by gpalama; 26.12.2016 at 17:03:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule președinte de partid, numai matale ai vazut sau, mă rog, mai vezi blasfemie. Și asta pentru refuzi să recunoști că ai făcut o greșeală de interpretare chiar și după ce ai primit explicații ulterioare. Frumos ar fi să schimbi oficial regulile forumului dacă tot te străduiești să nu le respecți. Un bun moderator (sau viitor moderator) nu-i șade bine în postura de dictator, deși, se pare că asta îți place.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pupincurism, lingușeală...
|
|
||||
|
||||
![]()
Deloc , ia exemplu , învață si mai ales trateaza-te amice :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exact , explica-i si lui nataraul de Ovidiu :))) Blasfemie evidenta de la o posta !
|
||||
|
||||
![]()
Se joacă spermatozoizii cu ei , iar dacă unul scapă direct la Ovidiu se duce si intră direct la țintă :)))