![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să vezi taraf!!! P.S. Sărbători fericite, pace ție în Hristos Domnul! Și iertare pentru toate nelalocul lor..... |
|
|||
|
|||
![]()
Explicatii?
Ca Demetrius si-a luat-o pe coaja si pentru mai putin.
|
||||
|
||||
![]()
Sa te audă Bunul Dumnezeu sa meargă dosarul cât mai repede , dar mai devreme de două luni nu cred :)
Birocrație domnule :)))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu mâna pe inimă îti spun ca nu am cu nimeni nimic de împărțit si nici vrajmasie nu port, dar viața ne obligă si la niste compromisuri nedorite . Asta e viața aici , din păcate:) Domnul sa fie cu noi toți deopotrivă !
|
||||
|
||||
![]()
Încă o scurtă precizare , cei de la Basilica chiar trudesc si sunt câțiva pe toată țara cu salarii de nimic si cu o platformă IT de nimic , dar muncesc , sun foarte tineri , dar mai execută si anumite dispoziții. . . , nu in totdeauna . . . :)
|
|||
|
|||
![]()
Visezi!
Face doar repetiții, cu aprobarea îngăduitoare a șefului...:) Dar să știi că mai am încă o speranță: omu-i dus cu capul! În Ceruri!! Și astfel de indivizi, o să râzi, sunt mai realiști decât toți realiștii la un loc. E incomod, da, însă vei vedea că nu a îmbătrânit degeaba. Io pariez pe el, așa, din prințip! (Și nu numai...) Se va potoli când o lua rugăciunea în serios, crede-mă! Deocamdată se fandosește pre lângă ea.... Miroase el ceva dar încă nu-i convins (și nu-i convine). O să-l ajute reumatismul, oho...:))) (Ca pe noi toți, dealtfel...) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să le fie rușine măgarilor care conduc treaba asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Doar sti cine e seful :)))
|
||||
|
||||
![]()
Până la urmă ce te revoltă atât de tare , ceva concret !
|
|||
|
|||
![]()
E păcat. Unul ca mine, de exemplu, un creștin oarecare, chiar aveam așteptări de la Basilica. Așteptările unui fiu către părinții lui duhovnicești, nu altfel.
Și m-a durut foarte să constat că de fapt acolo nu e ce ar fi fost nimerit să fie: o interfață între Cler și popor, spre întărirea și lămurirea noastră, spre apropiere curată de Bunul Dumnezeu. Că vrem, nu vrem, suntem și noi "intermediați", ca orice om sub soare și sub Soare. Ne mai mirăm că românii nu mai au încredere? Păi după așa "lecții"... În fine. |
|