![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc la toti pentru mesaje!
Am salutat-o pana la urma de cateva ori si o mai intrebam ce face. Pana la urma am intrebat-o daca vrea sa ne cunoastem mai bine si fiind si ea timida a zis razand de emotie ca nu stie si ca o sa se mai gandeasca. Acum ce fac? Cat timp astept si ce ii zic cand o mai vad? |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ai putea incepe prin a-i cunoaste si prietenii. Merge cu cineva la biserica, discuta cu cineva? Eu asa spun, prietenia e primul pas, o prietenie curata si dezinteresata, eu cred ca mai intai trebuie sa fiti prieteni si abia apoi sa vedeti daca urmeaza ceva. Cati ani ai? Cati ani crezi ca are fata? Crezi ca e disponibila? Se organizeaza anumite activitati in parohie in afara slujbelor? Nu cred ca Liturghia e momentul cel mai potrivit.
Iti spun din proprie experienta, de multe ori mergi la biserica pentru a te ruga in liniste si pace, te duci in fata lui Dumnezeu, a Maicii Domnului cu tot sufletul, problemele, framantarile, e un moment de mare delicatete sufleteasca, in nici un caz moment pentru a fi curtata. Cam de putine ori o fata cred ca se gandeste la baietii din biserica, decat in frageda tinerete, ca asa e tineretea...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma nici nu trebuie sa o presati- asteptati un timp, lasati-o sa se mai gandeasca si apoi intrebati-o din nou daca s-a mai gandit la propunerea dumneavoastra! Sau intre timp incercati sa aflati ce pasiuni are, cum i place sa-si petreaca timpul liber, si incercati sa vedeti daca exista pasiuni sau preocupari comune! Sau- cu o ocazie favorabila- incercati sa discutati cu ea pe o tema care stiti ca-i place, ca o pasioneza! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este un termen neaparat fix! Asta dupa cum simtiti si dumneavoastra!
Bine- nici sa fie prea mult, de genul luni de zile! Sa zicem asa aproximativ doua-3 saptamani! Dar intre timp incercati sa aflati ce pasiuni are, ce-i place sa faca in timpul liber, ca sa puteti sa vedeti daca exista preocupari, pasiuni comune! |
|
|||
|
|||
![]()
Si ziceti ca o cunoasteti de la activitati! Presupun ca este vorba de o anumita pasiune comuna pentru o anumita activitate! Si asta poate fi un punct de plecare- de exemplul puteti discuta mai mult, pentru inceput, pe marginea acelor activitati!
|
|
||||
|
||||
![]()
Perfect. Inceputul e perfect. Obiectiv atins.
Acuma, mingea este, ca sa zic asa, mai degraba in terenul ei. Subscriu la sfatul dlui Florinus. Dati-i un pic de timp ca sa raspunda la pasa oferita. Cam cat timp ? Nu stiu, nu e o reteta fixa. Cam in jur de 2 saptamani. Daca vedeti ca timpul trece si nimic, e vorba fie de un blocaj din cauza timiditatii, fie de o tactica deliberata. In ambele cazuri puteti interveni. Dar, in acest caz, interventia nu trebuie sa fie o intrebare inchisa (=o intrebare la care se raspunde cu "da" sau "nu") de tip "ei ? te-ai mai gandit ?" ci una deschisa, care sa arate ca sunteti implicat. Ceva de genul "astempam niste vesti. Acum doua saptamani mi-am luat inima in dinti si am indraznit. M-am gandit mult si mi-am dorit o incurajare!". Succes mai departe!
|
|||
|
|||
![]()
E genul care umbla cu măsa dupa ia ? (adica umbla cu remorca )
Last edited by Copacel; 13.12.2016 at 19:30:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defapt ea a zis ca "mai vedem" nu ca se mai gandeste. In sensul ca nu cred ca o sa vina ea la mine.. Nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intalnire o intrebi din nou.Daca sovaie, o lasi si cauti alta. |
|