Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2016, 11:59:27
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Iarasi vorbesti prostii.
Nu corporatiile sutin natalitatea sau induc "mentalitatea avorturilor".
Sunt politici la nivel de Stat sau mai sus.
Tu vorbesti prostii. Nu exista stat.Exista doar corporatii.Statele sunt la cheremul corporatiilor.Matale inca mai esti pe modelul "Statul...".
Hello trezeste-te.Veniturile tale nu sunt in pusculita statului ci in "debaraua"
unei corporatii.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2017, 15:35:53
PetruB PetruB is offline
Banned

Data înregistrării: 03.01.2017
Implicit

Prezervative găurite, descoperite de inspectorii OPC, în comerț la Constanța

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au descoperit, în urma unui control, zeci de cutii cu prezervative chinezești care copiau produsul original, toate cele verificate prin sondaj fiind găurite, potrivit șefului OPC Constanța, Horia Constantinescu.

Controlul OPC a avut loc, inițial, într-un magazin din Constanța. “Am găsit prezervative la un control , erau prezervative care copiau produsul original, făcute cred că, special, dacă mă întrebați pe mine. Erau produse chinezești care imitau produsul original și toate erau sparte”, a declarat Horia Constantinescu, într-o conferință de presă. Inspectorul OPC care a efectuat controlul a mers și la depozitul de unde proveneau prezervativele.

“Nu mă întrebați cum le-a verificat. Dar, intr-adevăr, desfăcând o cutie întreagă, nu vă gândiți la pericolul de a primi un copil în plus, gândiți-vă la pericolul transmiterii de boli, toate prezervativele erau sparte, găurite. Dar găurite intenționat, erau găurite mecanic, nu prezentau găurire din accident de fabricație. Este clar că erau înțepate special. Eu cred că erau pentru ai lor, să ajungă la 4 miliarde”, a glumit, la final, Horia Constantinescu.

evz
Reply With Quote
Vechi 09.11.2017, 15:37:00
PetruB PetruB is offline
Banned

Data înregistrării: 03.01.2017
Implicit

Pentru Chinezi care nu au prostitutie sunt gaurite ca sa aibe mai multi copii.

Pentru noi care avem..... si multe boli venerice...noi
Reply With Quote
Răspunde