![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Despre ea stiu ca e crestina. La el cred ca s-a vindecat si locul.
![]() Si madam Clinton avea inregistrari vechi in care se pronunta pentru "casatoria traditionala". Asta nu inseamna ca nu s-a dat de 3 ori peste cap si s-a transformat intr-un mutant. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu încă n-am găsit la el vreo afirmație care să o contrazică pe cea din 2000. Partidul lui n-are o ideologie. E format din oameni cu păreri diferite. Ceea ce ar putea duce și la sciziune, cum afirma și el.
|
|||
|
|||
![]()
Pai Cristian, simplul fapt ca s-a distantat de mesajul lui Clotilde ar trebui sa-ti dea de gandit. Si nici macar nu era un mesaj pro initiativa ci un mesaj pro legalitate.
Pentru mine nu e nici o diferenta intre el, Dragnea sau Iohannis. Sunt toti niste pramatii de prima mana. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred că merită să meargă toți la (același) cazan.
De regulă eu evaluez oamenii un timp mai scurt sau mai lung, până îmi fac o părere, la care se întâmplă să rămân toată viața. Încerc să le observ trăsăturile de caracter determinante. Sunt oameni despre care pot să spun din ce soi fac parte; fac deosebirea, în general, între un mincinos și un om cinstit ș.a.m.d. Cu nuanțe, bineîneles.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 10.11.2016 at 12:55:29. |
|
|||
|
|||
![]()