Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2016, 14:24:14
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
uiti ca mai exista si Dumnezeu? Inca mai exista oameni buni pe lumea asta care, datorita lor, Dumnezeu o permita sa fie pace in lume
Gresit. Matale uiti ca marturisirea de credinta care te duce pe poarta Raiului este marturisirea credinte in vreme de razboi.
De asemenea mai citeste si Leveticul 26 si sa vezi tu acolo asemanari cu prezentul tinand cont de starea duhovniceasca a acestui popor.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2016, 14:36:48
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Gresit. Matale uiti ca marturisirea de credinta care te duce pe poarta Raiului este marturisirea credinte in vreme de razboi.
crestinismul este o religie a pacii.Ce, pe timp de pace nimeni nu mai intra in Rai?
Citat:
De asemenea mai citeste si Leveticul 26 si sa vezi tu acolo asemanari cu prezentul tinand cont de starea duhovniceasca a acestui popor.
starea duhovniceasca a poporului, numai Dumnezeu o stie cu adevarat. Cum am mai spus, in Romania mai sunt oameni cu buni (adevarati stalpi si tarii) care datorita lor bunul Dumnezeu are grija de acesta tara. Sa nu uitam, doar pentru 10 drepti, Dumnezeu nu ar fi distrus Sodoma si Gomora
Vechi 09.11.2016, 14:41:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
crestinismul este o religie a pacii.Ce, pe timp de pace nimeni nu mai intra in Rai?
Iar eu stiam ca sunt multi de la inaltime care duc razboi continuu cu noi pe toate planurile sub toate formele, pesemne ca avem religii diferite.
Citat:
starea duhovniceasca a poporului, numai Dumnezeu o stie cu adevarat. Cum am mai spus, in Romania mai sunt oameni cu buni (adevarati stalpi si tarii) care datorita lor bunul Dumnezeu are grija de acesta tara
Hai ca o poti ghici si singur. In plus nu oamenii acestei tzari conduc Romania.
Mai omule tzara noastra din 2008 are visteria goala in sensul ca traieste din imprumuturi ca sa doar mananci , iar peste 60 % din terenurile arabile ale acestei tzari au fost cumparate de holdinguri, pe care nu cultiveaza nimic
tocmai ca sa te imprumuti de bani pt a importa mancare proasta la preturi de calitate de I => profituri uriase facute de altii pe stomacul tau.
Totul este un business.
Ia vezi tu la Leveticul 26 mai bine ce spune acolo.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2016, 14:56:36
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
iar peste 60 % din terenurile arabile ale acestei tzari au fost cumparate de holdinguri, pe care nu cultiveaza nimic
tocmai ca sa te imprumuti de bani pt a importa mancare proasta la preturi de
Eu cred că dezinformezi. E vorba, de fapt, de 30%, iar pe locul întâi sunt italienii, apoi spaniolii, mi se pare, care cumpără în scop speculativ în general. Mai sunt și din țările arabe, care duc lipsă de pământ fertil.

Ca atare, mă întreb cât preț putem pune pe celelalte afirmații ale tale.
Vechi 09.11.2016, 16:16:58
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Eu cred că dezinformezi. E vorba, de fapt, de 30%, iar pe locul întâi sunt italienii, apoi spaniolii, mi se pare, care cumpără în scop speculativ în general. Mai sunt și din țările arabe, care duc lipsă de pământ fertil.

http://www.economica.net/studiu-ue-a...ul_109876.html
Dar si astia se inseala. In tara unde coruptia este de 99 % tu crezi ca se poate pune baza pe informatii oficiale ? :))
Tu iei de-buna informatiile oferite de catre un sistem de guvernare care nu-ti mai publica cosul zilnic ?:))
Pai in celelalte tari cosul zilnic se publica zilnic.In Romania nu se mai publica efectiv ca sa nu va luati campii.

Citat:
Pune pret cat vrei tu si cum vrei tu.Cum gandesti asa traiesti.

Last edited by Copacel; 09.11.2016 at 16:19:50.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2016, 16:41:08
Banned

Implicit

De unde crezi CristianR ca iti vor da bani de pensie ? Din ce ai depus tu ?
Ce ai depus tu de-a lungul vietii sunt fie in offshore-uri straine fie au fost papati demult de altii.
Banii de pensie iti va da statul fie din imprumuturi fie din vanzare de active.
Iar pamantul arabil este un activ foarte ravnit de alte tzari. Suntem tzara cu cea mai permisiva legislatie de vanzare a terenurilor, spre deosebire de celelalte tzari din UE.Tu crezi ca o intamplare ? Normal.

Last edited by Copacel; 09.11.2016 at 16:46:23.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2016, 17:08:41
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
http://www.economica.net/studiu-ue-a...ul_109876.html
Dar si astia se inseala. In tara unde coruptia este de 99 % tu crezi ca se poate pune baza pe informatii oficiale ? :))
„Până la 40%” e mai aproape de 30% decât de 60%.
Vechi 09.11.2016, 17:11:29
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
„Până la 40%” e mai aproape de 30% decât de 60%.
Eu personal consider toata statistica care se face publica , cele mai mari minciuni.
Reply With Quote
Răspunde