Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2016, 12:47:20
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pregateste-te sa fii vandut din nou rusilor.
Iar Rusia iti va plati scurt: pt ca ai avut tupeul sa-ti instalezi scut impotriva imperiul Rus, Rusia va sustine independenta Tinutului Secuiesc, in plus Rusia va sustine Ungaria pt recastigarea Transilvaniei.
Pt ca "sorry my friend.It's nothing personal, it's just BUSINESS !!!!"
Repetam istoria pt ca politicieni nostrii n-au inteles-o.

It's nothing personal, it's just business, dar stii de ce ? Pentru ca Trump este business man.Trump poate face multi bani cu Rusia, dar mai mult Trump este adeptul curentului izolationist, insular, egoist-egocentric. Ce inseamna asta ?
Pai asta inseamna asa: atat timp cat America are problemele ei, fuck anyone else.Dupa ce America isi rezolva toate problemele sale si redevine puterea no 1 , de abia atunci isi aduce aminte ca ar mai exista si alte state ale caror securitate depind de America.

Vezi tu, in lumea business-ului daca tu reprosezi partenerului tau, ca te neglijeaza si ca nu-ti da ceea ce ti-a promis verbal, inseamna ca esti tufa de venetia, vaca de elvetia.

Practic SUA isi va lua mainile de pe celelalte state si va lasa la voia sortii acele state mici.Dar cum ramane cu statele care sunt "parteneri strategici nato ai SUA impotriva Rusia "?
pai la Trump partneri inseamna afaceri.Deci daca vrei sa redevii "partener" trebuie sa platesti si inca mult mai mult.
Apoi ca businesmann, Trump vede NATO ca pe un holding unde SUA este actionar principal.Imi aduce profit finaciar ?
Daca da bine, insa daca NU, atunci ma retrag din NATO ca nu-mi aduce bani si profit si caut alte chestii

Pregateste-te pt ca daca nu ai o gandire pragmatica n-o sa intelegi cine te-a lovit si cu ce.
Eu il inteleg pe Trump ca business man , pt ca stiu cum este acest domeniu.

Doar atat mai zic: Trump are un discurs asemenea lui Hitler.Hitler a castigat alegerile promitand ca va face Germania "great again".Trump are acelasi slogan:"Make America great again".
Pai cum poti sa ai castiguri imediate si imense si putere ? facand RAZBOAIE cu varsare de sange.

Bun, dumneavoastra credeti ca daca ar fi castigat Hillary Clinton alegerile din SUA, ar fi ajutat cu ceva ceea ce trebuie sa fie principalul obiectiv in politica externa romaneasca- si anume unirea cu Republica Moldova ?! Credeti ca daca ar fi castigat Hillary Clinton alegerile in SUA, SUA ar fi sprijint printr-o actiune militara masiva Republica Moldova ca sa lichideze regimul criminal de la Tiraspol ?! Eu zic ca nu!

Asadar pentru noi romanii, de pe ambele maluri ale Prutului, si pentru idealul unionist, cred ca prea putina relevanta are cine castiga alegerile din SUA! Oricum SUA vor duce acceiasi politica de dezinteres fata de Republica Moldova si implicit fata de poporul roman!

Pe noi ca romanii cred ca mult mai mult ar trebui sa ne preocupe alegerile prezidentiale de la Chisinau, nu cele din SUA!
Reply With Quote