![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca si-ar pune leduri si 7 melodii tot ar avea ceva succes.
Auzi scrie in duhul Sf. Ioan. ![]() Bartolomeu Anania predica in duhul Sf. Ioan. Tu esti doar un gandac care si-a pierdut busola si se crede mare predicator dar nu cred ca ai face cariera nici la martorii lui Iehova ca nici aia nu-s asa de plictisitori. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Iertați-mă și pomeniți-mă, toți care mai sunteți ortodocși, și nu ecumeniști sau în alte erezii și înșelări, pe mine gândacul și păcătosul și dacă vreți, dați-mi mesaj privat, să vă pun și eu pe pomelnic la Sfintele Liturghii și la Sfânta Proscomidie, la vreo Sfântă Mănăstire din Sfântul Munte Athos sau de unde-oi ajunge, din mila Domnului și-a Preacuratei Maicii Sale.
Hristos în mijlocul nostru.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Pai bre chiar nu ai nici un simt al masurii sau macar al ridicolului ? Te compari cu Sf. Ioan desi lui lumea ii sorbea fiecare cuvant pe cand la tine stramba din nas si mai nou imparti si canoane ? Dar ma rog, scrie in Scriptura ca suntem preotie aleasa ? Scrie. Deci de ce sa nu ne dam si canoane unul altuia ?
![]() |
|