Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2016, 17:59:39
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Daca si-ar pune leduri si 7 melodii tot ar avea ceva succes.
Auzi scrie in duhul Sf. Ioan.
Bartolomeu Anania predica in duhul Sf. Ioan. Tu esti doar un gandac care si-a pierdut busola si se crede mare predicator dar nu cred ca ai face cariera nici la martorii lui Iehova ca nici aia nu-s asa de plictisitori. :)
Reply With Quote
Vechi 05.11.2016, 18:05:55
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Iertați-mă și pomeniți-mă, toți care mai sunteți ortodocși, și nu ecumeniști sau în alte erezii și înșelări, pe mine gândacul și păcătosul și dacă vreți, dați-mi mesaj privat, să vă pun și eu pe pomelnic la Sfintele Liturghii și la Sfânta Proscomidie, la vreo Sfântă Mănăstire din Sfântul Munte Athos sau de unde-oi ajunge, din mila Domnului și-a Preacuratei Maicii Sale.

Hristos în mijlocul nostru.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 05.11.2016, 18:13:30
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai bre chiar nu ai nici un simt al masurii sau macar al ridicolului ? Te compari cu Sf. Ioan desi lui lumea ii sorbea fiecare cuvant pe cand la tine stramba din nas si mai nou imparti si canoane ? Dar ma rog, scrie in Scriptura ca suntem preotie aleasa ? Scrie. Deci de ce sa nu ne dam si canoane unul altuia ?
Reply With Quote
Răspunde