Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2016, 15:09:08
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Nu o dată, ci de mai multe ori am postat înregistrări cu părintele Calistrat, în special în dezbaterile cu cipofobii. Dar, în cazul de față, nu pot fi de acord cu o asemenea atitudine, asta nu înseamnă că am ceva cu sfinția sa. Mă refer la cuștile de la zoo. :)
Reply With Quote
Vechi 02.11.2016, 15:55:35
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Nu o dată, ci de mai multe ori am postat înregistrări cu părintele Calistrat, în special în dezbaterile cu cipofobii. Dar, în cazul de față, nu pot fi de acord cu o asemenea atitudine, asta nu înseamnă că am ceva cu sfinția sa. Mă refer la cuștile de la zoo. :)
Nu stiu cati dintre noi au vazut „macar o data” trimiterile tale catre Parinte. Dar o faceai, probabil, cand atacai „cipofobii” luandu-l pe Parinte ca indreptatire in atitudinea ta. Asta n-a insemnat ca il pretuiesti, ci ca s-a nimerit sa fie la un moment dat pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Deasemenea, in cazul de fata, TU nu poti fi de acord. Sigur. Nivelul tau duhovnicesc il intrece cu mult pe cel al Parintelui Calistrat... Ma mir ca nu te-a cautat nimeni sa tii conferinte!... Poate totusi daca ai fi avut rabdare ascultai ce are de spus. Daca, in mandria noastra, ni se pare ca se mai strecoara pe-acolo si lucruri cu care nu suntem de acord, macar sa constientizam ca per ansamblu, dialogul este mai mult ziditor decat neziditor sau ineficient (fara nicio valoare duhovniceasca). De fapt aceasta este meteahna tuturor caldiceilor din sanul Bisericii Ortodoxe Romane: cartim asupra tuturor, si nu pretuim partea plina a paharului, ci picatura care lipseste... Cat despre ce ne lipseste noua insine care "nu suntem de acord cu Cuvantul duhovnicului", e lipsit de relevanta, nu-i asa? Candva aveam acelasi tip de dialog cu un vechi user de pe forum, tot la adresa "ratacirii" Parintelui, si il judeca la nesfarsit. Iti spun si tie ca si lui: sa ajungi si tu la un asemenea har, si cand lumea va recunoaste in tine un om cu adevarat induhovnicit, poti debita orice vrei, desi atunci n-o sa-ti mai vina sa spui balarii, ca te opreste harul!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Răspunde