![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
daca........
|
|||
|
|||
|
Da. Daca. ce vei face?
Poti sa-ti iei vorbele inapoi? Nu poti.
|
||||
|
||||
|
dar daca il gaseste justitia vinovat? Cu persoanele smintite de faptele lui, cu cei ce arunca cu pietre in Biserica (pentru ca ei nu arunca doar in cel vinovat, ci generalizeaza) CUM RAMANE?
ps: sa nu uitam ca pe timpul cand Teodosie era vicar la Patriarhie i se spunea in loc de Teodosie Snagoveanul ci Teodosie Spagoveanul. De ce oare?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca oricum harul nu pleaca de la el ca este pacatos ca noi toti.Deci ramane preot in continuare chiar daca e vinovat sau nevinovat.Mie imi place de el chiar daca e sau nu e vinovat.Adica cand vezi cine il acuza , te ia cu greatza , lamaie multa ca sa treaca. Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
dar din ce postura (functie) a luat el bani fara chitanta? El este arhiereu pe cand eu...un amarat de mirean. Sa nu punem pe picior de egalitate pastorul cu oaia
|
|||
|
|||
|
Citat:
Numai Teodosie are obligatia de face infrtactiuni, tu est sfant bun de pus in icoana ? |
|
|
||||
|
||||
|
Copăcel, în general pari un tip cu o gândire foarte pragmatică și care pricepe în profunzime răutățile acestei lumi, având chiar teorii elaborate pe tema asta. Nu-ți stă bine să faci pe naivul în cazul de față.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Nu mi-e foarte clar, esti iubitor sau smintitor(urator) ,ca nu poti fi ambele in acelasi timp.
|
||||
|
||||
|
ma cunosti cumva, de ma caracterizezi?
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||