Pai bre Igor daca oamenii arunca oua stricate sau rosii in ala de pe scena nu-i neaparat un semn ca ala e intocmai ca apostolii doar pentru ca si ei au fost scuipati sau batuti. Poate fi si un semn ca ala de pe scena e lipsit de talent. :)
In plus spui ca ai vrut sa ne ajuti daruindu-ne ceea ce cunosti tu. Dar nu intelegi ca vrei sa ajuti baba sa treaca strada cand ea de fapt nu vrea sa treaca sau mai bine zis nu vrea sa fie condusa de oricine ci intai trebuie sa-i demonstrezi babei ca stii unde e trotuarul celalalt. Ori tu nu ai demonstrat asta deloc, tot ce ai facut a fost sa imiti stilul in care au scris anumiti sfinti si parinti ai Bisericii dar diferenta e ca stilul lor este autentic si te patrunde imediat pe cand la tine se vede de la o posta falsitatea. Una e sa-ti descrie Parintele Cleopa care-s treptele rugaciunii si alta e sa faci tu (sau eu ) acelasi lucru, ca noi suntem abia pe prima treapta ... daca am urcat-o si pe aia. Si tu vii si ne spui cum ai vazut tu nu stiu ce lumina necreata. Plimba ma ursu` cu prostiile tale. :)
|