![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am spus că "mă culcușesc"(rugăciune în asceză) întro "grotă" (loc de nevoință). Cine face așa ceva, își dă măsura lui, în felul acela. Cum Sfântul Antonie cel Mare, a stat 20 de ani întrun coșciug în cimitir, stâlpnicii se suiau pe un stâlp și (supra)viețuiau pentru Domnul și oameni și așa și-au dat măsura lor, Sfânta Maria Egipteanca și-a dat măsura ei și tot așa... Cine-ar mai face așa ceva azi, clar e catalogat psihopat, inaptat, sociopat, bolnav psihic, pericol pentru societate, trebuie internat în spitalul de nebuni și altele asemenea. Ajungem ca în proorocia din Patericul Egiptean: vor spune că sunt nebuni, celor ce nu vor fi precum, precum lumea, și îi vor ucide (poate cu medicante, că desigur, "au nevoie, uită-te în ce hal au ajuns", vor spune). Dar eu, păcătosul, vai de mine, vreau doar să mă mântuiesc, să-mi dau măsura mea, nu știu ce mă va dezlega și întări Domnul să fac. Nu știu ce plan are Domnul cu mine, nu îi cer nimic, decât mântuire pentru mine și pentru oameni, îi cer să mă lase să mă rog Lui, să mă asculte dacă vrea și să împlinească tot dacă vrea și e de folosul cuiva. Deci hai să lăsăm profețiile și presimțirile, surioară preaiubită, că pot fi de la vrăjmaș. Noi să ne punem pe post și rugăciune, că puterile întunericului, sunt organizate excelent împotriva noastră și nu obosesc și se "îmbunătățesc" tot mai mult și mai bine, luptând împotriva mântuirii oamenilor și împotriva Domnului și a toată creația. Și iartă-mă. Citat:
Precum spuneam... "e nebun, psihopat, sociopat, de legat" vor spune... Și spun deja despre toți cei din Sfântul Munte Athos și despre monahismul creștin, și Sfânta Asceză, și orice virtute, în general. Doamne miluiește.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 26.10.2016 at 17:15:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Promit solemn. Pe inelul din plastic crapat si galbejit de la cravata aia arsa, de pionier. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Însănătoșire grabnică.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 26.10.2016 at 17:19:38. |
|