![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Rog inca o data sa se reformuleze titlul calomnios al acestui topic.
Multumesc. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar nu depinde se mine, așa că nu mă mai ruga. :) Dar dacă vrei să se în tâmple asta, încearcă un "report", apăsând pe triunghiul șela cu contur roșu din colțul dreapta-sus al fiecărei postări. În fereastra care apare îți scrii păsul și informația ajunge direct la admin/moderator care altfel nu-ți citește/știe doleanța.
|
|||
|
|||
|
Citat:
* Da' lamureste-ma oleaca: ai vazt tu arbitru sau moderator care nu stie ce se intampla in teren? Adica daca io nu apas pe figura geometrica plana, vacsuita rubiniu, oare adminul nu stie ce scrie pe forum? Pai ce, i s-a blocat accesu' la forum? Nici daca il bannau nu ii puteau bloca accesu'...:) |
|
|
||||
|
||||
|
Păi poate nu citește tot, poate n-are timp... Așa, "reportul" ajunge la el, cel puțin primește și-un email împreună cu mesajul din forum.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si banuiesca ca spre deosebire de noi, vrea sa-si conserve sanatatea mintala in felul felul asta.