![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adică nesimÈire ! Nu-ti pasă dacă copilul tau se dezvoltă normal , sau dacă are preocupari sănătoase ? Nu-ti pasă de sora ta , de fratele tău, colegul sau prietenul tau ? Bravo domnule . . . Ai o logică faina !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 21.10.2016 at 00:05:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. N-am surori sau frati, dar parintii mei in mod sigur nu sunt homosexuali. N-am colegi homosexuali, n-am cunostinte homosexuale. Si pot sa te intreb, cu ce a schimbat declaratia presedintelui, semnarea petitiei, sau cu ce o sa schimbe potentiala modificare a constitutie situatia actuala a homosexualitatii in Romania? Crezi ca daca ai un prieten gay, o sa zica "Apai, daca scrie in constitutie, o sa devin heterosexual acum" sau vreun prieten de-al tau o sa zica "Apai, daca a zis presedintele, o sa devin homosexual..."? |
|
||||
|
||||
![]()
Poate ca n-o sa zica. Sau poate ca o sa zica, incepand sa-si doreasca o familie normala, dupa modelul agreat de Dumnezeu si de societate. Dar, in mod cert, prietenul nu-si va prezenta partenerul pidosnic drept "sotia, mea, Vasile!".