![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tocmai pentru ca sunt "nuante" nu merita luate in considerare atat timp cat Sf. Munte, sinodal vorbind nu si-a insusit astfel de pozitii.
Mi se par penibile fazele de genul "parintele-cutare-de-care-nimeni-n-a-auzit" este "urmas" (ce o mai fi si asta) a cutare Mare Parinte. Adica pana la urma Marele Parinte le-a dat "autorizatia" sa indruge verzi si uscate, nu?
|
|||
|
|||
|
Da, asa pare. Insusi parintele Paisie s-a alaturat protestului si impreuna cu Parintele Iustin incearca sa salveze ce se mai poate salva. :)
Nu mai zic ca in cadrul unei conferinte un grec de asta a zis si ca-i adevarata povestea cu visul cu Parintele Paisie. |
|
|
|||
|
|||
|
Si unul din grecotei vorbeste de nu stiu ce hartie semnata de "sute de calugari".
Unde este? P.S. Care vis?
|
|||
|
|||
|
Citat:
A aparut o chestie cu unul care l-a visat pe Parintele Paisie si i-a spus Parintele in vis ca trebuie sa lupte impotriva sinodului. Sigur ca daca ma intrebi pe mine cred ca a scris-o unul in baie dar daca spune grecul ca-i adevarat ? :) http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...ie-aghioritul/ |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai daca te uiti erau inca de atunci in legatura unii cu altii ca au semnat un apel sub titulatura de "Parintii Aghioriti". Vezi ca e postat la comentarii.
Deci ce vantura acum Vulcanescu - ne zice ca si-au dat unii binecuvantare altora. Cand de fapt in comunicatul de pe Basilica se spunea ca nu sunt veniti aici " in delegatie oficiala" si ca nu reprezinta punctele de vedere ale manastirilor respective si cu atat mai putin ale Sf. Munte. In sensul asta nu au binecuvantare, nu ca nu s-a gasit nici unul pe acolo sa fie de acord cu ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|