![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Biserica Ghica Tei Colentina are 18 , Sfântul Mare Mucenic MERCURIE din Titan are 14 . . .
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ..............
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 15:29:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Boieri dom'le, boieri.
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
sa-mi faca o lege prin care orice familie ale caror venituri cumulate depasesc peste 4000 de lei sa li se retina din venituri contravaloarea a 50 de euro pe luna. Si as fi facut presiuni in privat ca primul ministru s-o treaca ca OG. Citat:
Sa stii ca taxele impuse sunt modifice tinand cont ca multi preoti nu pleaca cu mana goala de la sfestanii si mai ales inmormantari/parastase. Last edited by Copacel; 19.10.2016 at 19:50:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Here we go again...
|
|||
|
|||
![]()
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 15:29:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
faci evaziune. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
cumparaturi la bricoaj.Deci situatia este departe de ce spui tu. Citat:
PS: interesant este ca faci gat daca ti se spune de o ipotetica taxa la vedere, insa nu faci gat la taxele ascunse denumite "eco-green" din factura de electricitate,care fac aproape 80 % din cost si se duc in buzunarul unor firme de apartament. Last edited by Copacel; 20.10.2016 at 09:35:59. |
|
|||
|
|||
![]()
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 15:27:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Uita-te la factura.
|
|