![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am spus eu că m-a impus Însuși Duhul Sfânt ? Mi-am făcut publicitate ? Am folosit "eu" la fiecare pas și am cerut și am adunat partizani ? A fost mesajul meu în contradicție cu revelația dumnezeiască ? În cele afirmate: am fost sau nu am fost moral, serios și limpede ? Am generat vreo erezie ? Deci am fost fals ? Am avut fals misticism ? Unde ? Arată-mi, ca să mă pot îndrepta. Am avut tratative, am cerut ceva de la cineva ? Deci dacă am căzut în rătăcire, te rog iată, cum spui, prin dialog, arată-mi rătăcirea și hai să ne întărim unul pe altul spre mântuire. Iar nu am căzut în rătăcire, de ce minți turma lui Hristos, ponegrindu-mă și înjosindu-mă, total fără niciun verset Scripturistic și fără niciun citat al Sfinților Părinți? Deci ce noutăți, senzațional și miraje prin experiențe deosebit am adus eu ? Am spus eu că am primit accesul la câteva taine, descoperite doar câtorva aleși ? Sau că am exersat semne și minuni paranormale ? Soră, soră... de aceea ți-e greu, că nu iubești. Nu iubești cu adevărat, ortodox, precum Hristos, Sfinții Apostoli, Sfinții Părinți, Sfinții Mucenici. Dar iartă-mă pe mine, păcătosul, cel plin de puroi și patimi... Și te rog pomenește-mă...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|