![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu am intalnit mai multe marturii fericite pe internet ,a unor mame crestine care au avut de ales intre avort si "nu-stiu-ce-complicatii"... Stii ce au facut prima oara?cred ca au plans,s-au vaicarit vreme de un minut dar in secunda urmatoare si-au luat picioarele in spate si duse au fost la vreo biserica ,manastire sau mormant cu moaste sa se roage fierbinte sa faca Domnul la un fel,sa iasa bine incat sa nu fie puse situatia sa renunte la copil. Si lucrurile au iesit bine,drept urmare ca au nascut in regula si au facut cunoscut si ajutorul Domnului. Credinta lor a fost mare! Cunoastem cazul fetei. Nu este singura bolnava din lume,intr-o familie. Crestinii nu sunt neaparat absolviti de boala,batranete si neplaceri. Se pare ca de la Adam incoace toti ne chinuim si apoi murim... Iar asta ar insemna o tragedie daca nu ar fi existat viata vesnica;daca gandim cu mintea unui ateu ca totul se intampla in viata asta si apoi ne inghite neantul in care nu mai suntem nimic,atunci da,punem toatele mizele pe viata asta de parca ea ar fi tot ce mai avem! In alte cuvinte ,nu conteaza ce greutati avem si cum le depasim,cu ce atitudine! Unii cu gandul de slava la Dumnezeu,altii cu ganduri de hula Suferinta ,durerea fizica si emotionala isi are rostul ei-se vede- in calirea omului,in pregatirea lui viitoare.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 15:32:28 |
| Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 12:37:36 |
| Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 20:13:14 |
|
|