![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu, confilictele sun la acei falsi crestini care-s multi, fie ca iti place sao ecunosti sau nu. Eu as fii la fel de fals crestin daca m-as declara crestin. De ce sa ma mint singura si saii mint si pe altii? Dragule, nu am nevoie de psiholog, am fost si sunt perfect sanatoasa psihic si fara probleme. Doar daca vezi tu probleme acolo unde nu sunt...iti sugerez si tie un consult la un psiholog, poate te ajuta sa accepti ca nu esti atat de bun cum incerci sa ne arati prin postarile tale.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul in crestinism | Petru Ianovici | Intrebari utilizatori | 44 | 18.10.2016 15:43:21 |
Nationalism si crestinism | Daniel777 | Generalitati | 46 | 22.09.2013 21:25:51 |
Umanism si crestinism | catalin2 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 07.08.2011 17:01:54 |
O intrebare,crestinism sau ura? | tigerAvalo9 | Generalitati | 45 | 23.04.2010 18:20:01 |
|