![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vaiii, cata dreptate ai avut. Nasterea mea naturala la care tineam u dintii s-a transformat in cezariana de urgenta dupa 22 ore de travaliu, dilatatie mica si copil care si-a schimbat pozitia, alaptatul exclusiv pana la 2 ani s-a transformat in lapte praf din ziua 1, pt ca sunt o ciudatenie a naturii (pe langa lipsa mameloanelor, care s-a rezolvat cu cele din silicon, mi imi lipsesc si canale galactofore, e aii si productie delapte aproape inexistenta, pt ca efectiv nu are cine sa le produca- traiasca ecografia mmara, ca altfel nu depaseam depresia pt ca nu aflam niciodata ce nu e in regula si mainvinovateam la infinit). Restul sunt ok, am reusit si eu sa incep sa ma bucur de fetita in jurul varstei ei de 3 luni, cand am aflat si cauzele din cae mnu pot alapta si am inceput sa ies din depresie.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|