Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.10.2016, 00:08:58
Ionel28 Ionel28 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2015
Locație: Targu-Mures
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Sa lasam, deocamdata, crestinismul. O religie la care nu subscrieti. Cu alte cuvinte, vreti sa spuneti ca evreii nu cred in nemurirea sufletului ? La Templul Coral din Bucuresti nu se invata despre suflet, nu se spune ca el perdureaza dupa moarte ? Asta este ceea ce sustineti ?
Aici nu e vorba despre evreii de azi, ci de cei din vechime , evreii antici , care credeau in ,,inviere,, si stiau cred ce insemna semnificatia cuvantului ,,suflet,, sau duh sfant,,. Si cum bine stiti , din moment ce crestinismul s-a nascut in sanul iudaismului , este normal ca pentru orce crestin TOATA SCRIPTURA, sa fie de folos cu toate exemplele , de acolo. Faceti ca cei care spun ca exista deja ideea sau teorie cum sa-i spun , ca Dumnezeul Vechiului Testament este un Dumnezeu crud nemilos , neinteles , si atunci nu putem intelege clar unele actiuni ale sale , dar Noul Testament e cu Hristos , care a venit mai bland mai altfel, da,,, Ba mai mult sa si ajuns pana acolo incat sa se afirme ca evreii de fapt aveau si eu un Dumnezeu personal , un Dumnezeu primitiv , arhaic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Falsul crestinism Vasile40 Generalitati 33 17.10.2016 11:24:02
Nationalism si crestinism Daniel777 Generalitati 46 22.09.2013 21:25:51
Umanism si crestinism catalin2 Despre Biserica Ortodoxa in general 13 07.08.2011 17:01:54
O intrebare,crestinism sau ura? tigerAvalo9 Generalitati 45 23.04.2010 18:20:01