![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cand te-ai spovedit ultima data?
|
|
|
|||
|
|||
|
:)) Bună poanta.
(pe de altă parte spovedania e o taină sfîntă) |
|
|
|||
|
|||
|
Nu te-am intrebat ce pacate ai spovedit ci cand te-ai spovedit ultima data. Daca iti mai amintesti.
Sfatul meu e sa nu mai amani adevarata spovedanie, aia in care iti pleci genunchii in fata unui duhovnic ortodox, ti se pune epitrahilul pe cap si cu smerenie iti spovedesti pacatele (toate pacatele de care esti constient) iar la sfarsit parintele iti rosteste rugaciunea de dezlegare. Incearca, fiindca vei avea multe de castigat! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Mie mi se pare că dacă ai lepădat credința în Harul din anafură așa cum ai mărturisit mai sus... atunci ai început să tot mergi pe panta necredinței și iată ai ajuns să te îndoiești de credința celor cu care discuți. Atunci îți zic și eu ca Hristos lui Petru: ''Pentru ce te-ai îndoit puțin credinciosule?''. (Răspunde te rog la întrebarea asta la prima spovedanie, nu mie ci Domnului... căci nu se poate să știi așa de bine ce înseamnă ea și să nu o folosești spre Încredințare.) Last edited by vsovi; 28.09.2016 at 17:13:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Hai, nu te supara! Diavolul face totul sa te tina departe de spovedanie, asa ca nu esti tu cel care refuza. De parca n-as stii si eu cat este de greu sa ajungi sa te spovedesti. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti pana la urma!
Anafora nu-ti ofera indicii despre starea ta duhovniceasta. E doar o incercare de-a ta de a-ti adormi constiinta. Mai bine las-o sa strige! Si striga si tu la Dumnezeu sa te ajute! Fa-ti curaj, mergi si spovedeste-te! Impacarea cu Dumnezeu iti va da aripi! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca te-ai spovedit, ma bucur!
Dar parintele la care te spovedesti ce spune despre cartile albe, sfanta verginica si cele 7 trambite etc? I-ai cerut sfatul? |
|
|