![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mănăstirea Derevent din Dobrogea la 20 km distanță de frontieră cu Bulgaria . Doamne ajută!
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 28.09.2016 at 12:30:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că cel trimis cu salvarea care i-a luat tensiunea și pulsul nu i-a făcut un EKG ci i-a dat un somnifer susținînd că are niște atacuri de panică.
Salvările chemate ulterior după una sau două ore nu l-au mai putut resuscita. Deci l-au omorît!........... păcatele... altora. Să-l ierte Dumnezeu că nu știu să fi făcut vreun păcat ci prin umorul lui foarte ironic și foarte artistic a fost un luptător anticomunist și anti-fățărnicie veritabil. Cum avea destulă credință cred că și despre el se poate spune așa: ''Eroii nu mor niciodată!'' |
|
|||
|
|||
![]()
Daca Ioan Gyuri Pascu era ortodox asa cum a afirmat in mai multe randuri, de ce slujba de inmormantare va fi oficiata de un preot reformat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu orice om care pune piciorul in libraria bizantina devine si bun crestin in schimb oamenii de la trinitas ar trebui sa faca un casting mai atent cand invita pe cineva.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 30.09.2016 at 00:27:48. |
|