![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am din astea si nu numai..., de aceea cer sfat de la duhovnic pentru unele critici primite pe forum. In felul asta incerc sa ma corectez, avand sfatul si parerea unui om avizat si de incredere. A, si te tog sa ma ierti! Aia cu pers. de genul feminin a fost intr-adevar o rautate. Iertare! Last edited by crinrin; 16.09.2016 at 01:01:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar ma intrebam acum cateva zile la Eghina la mormantul Sfantului Nectarie daca e bine sa scriu pe forum. Aia cu genul feminin a fost o dovada ca te-am enervat atat de tare incat ai jucat dur, te-am scos si eu din echilibru ma gandeam ca ma provoci sa te jignesc pt a fi banat, pana la urma forumul si orice modalitate de comunicare e o sabie care ne cerne. Eu sunt multumit daca orice discutam ramane pe forum si nu apune soarele peste mania interlocutorilor, daca forumul ma face sa acumulez ura atunci mai bine ma retrag.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand am vazut ca esti deranjat pana si de adunarea tinerilor ortodocsi, citind si ultimile subiecte deschise de tine, te-am asemanat cu antoniap, d-aia ti-am scris asa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ortodoxie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reteta coliva | DinuC | Slujba inmormantarii | 47 | 21.02.2014 07:45:51 |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
Reteta coliva | gabi3010 | Intrebari utilizatori | 4 | 30.03.2012 09:18:42 |
Reteta mantuirii | NECTARIE | Generalitati | 3 | 24.01.2011 15:56:59 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
|