![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum ma vezi tu din prisma orgoliului tau ranit, nu ma intereseaza desi ca om te gasesc a fi o persoana (cel putin) interesanta. Sigur ca nu ma deranjeaza interventia ta, e un forum in care fiecare e liber sa zica ce crede in limita bunului simt dar trebuie sa-si asume si consecintele, in sensul de a fi sanctionat de altii cand o ia pe campii. Si care va sa zica argumentul pentru faptul ca discoteca duce la mantuire iar biserica la Iad este un caz singular pe care il stii tu... Dar uite ca te intreb, oare cine i-a salvat sufletul fetei? Mersul la discoteca sau baiatul credincios care mergea la biserica?
|
||||
|
||||
|
Orgoliul meu? Ma gandeam ca am depasit faza orgoliului meu, cel putin in virtual... Imi pare rau ca vezi aici o lamentare a orgoliului ranit. Pentru asta ar trebui sa ma doara...
Citat:
Citat:
Citat:
Yasmina, in mantuire nu putem generaliza. Trebuie sa fim nebuni daca ne propunem sa aflam care este raportul dintre cei care merg la discoteca si se mantuiesc, fata de cei care merg la biserica si NU se mantuiesc. Fiecare tara e altfel, fiecare generatie e altfel, fiecare om are propria zestre genetica, si... o Cruce de dus! Viata nu se ternima la 25-30 de ani. Pana la aceasta varsta avem oarecari nedumeriri si circumstante. Ferice de cei care "se trezesc" mai devreme, desi conditia este sa ajungem cu bine la final... Dupa 30 de ani, ni se ridica voalul naivitatii de pe ochi. Devenim din ce in ce mai constienti de pacatul nostru, desi ne facem ca nu observam mesajele si mesagerii care ar trebui sa ne puna serios pe ganduri si sa ne determine sa schimbam total modul de a gandi, de a actiona si de a socializa. Nu-i greu. Intotdeuna e vorba doar de noi. Sa nu invinuim pe altii, pentru ce ni se intampla noua. Nu, nu vreau sa se inteleaga ca m-as numara printre... initiati... Vai de viata mea... Dar pot sa spun ca mi-a dat Dumnezeu sansa sa pot face diferenta. Daca nu reusesc sa ma stapanesc, nu e vina Lui, ci a mea. Si sunt mai vinovat decat cei care n-au avut inca aceasta sansa!...