![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Insa femeile pot face copii pana la 45 de ani. Cu toate astea nu stiu daca se inghiesuie barbatii la cele 30+, nu? Eu una asa vad. Si deci tu incerci sa zici ca e vina celor care amana casatoria? Pai daca nu sunt atractive nu sunt nici invitate in oras etc.. Pe langa asta poate au fost bolnave o vreme si n-au avut dispozitie de casatorie. Ce sa faca in acest caz? Last edited by Roxia85; 30.08.2016 at 13:17:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Deja de la 40 cam scartie treaba cu fertilitatea.
Si acum nu stiu care e treaba, mancarea, poluarea, anticonceptionalele, etc. dar au inceput sa apara probleme de fertilitate si inainte de 30 ani. Pentru toata lumea exista cineva, problema e aceeasi la toate varstele, se gasesti persoana potrivita, exista oameni ok de ambele parti dar nu ajung sa se intalneasca. Intr-adevar, aspectul fizic in unele cazuri grabeste lucrurile dar e si sursa de "imperecheri" nefericite, omul nu se mai uita si la caracter cu atentie si de aici ..dezastru. Solutii pe doua planuri: rugaciunea si socializarea. Si binenteles, sa aiba un caracter frumos si nu fie prea mofturoasa cu chestii de suprafata.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.08.2016 at 13:21:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt si care n-au luat anticonceptionale. Dar oricum nu scrie pe ele ca au luat ori n-au luat. Tot ce se vede e frumusetea daca e sau nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu se simt din cale afara de aratoase dar aspira la randul lor sa ia cine stie ce barbat fotomodel - esecul e garantat.
Fiecare om are o anumita imagine de sine si cei care stiu sa-si limiteze asteptarile in privinta asta, o scot la capat.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pt raspunsuri. E interesant de vazut si cum se vede acest aspect dupa ani multi de casatorie mai ales din perspectiva unui barbat. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
De obicei un barbat care doreste femeie pana in 30 de ani, o doreste in primul rand ca pe obiect sexual, in special pentru perversiuni.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e toata lumea ca tine, sa stii.
|
|||
|
|||
![]()
Corect, insa patimile sunt acelasi daca nu sunt tratate.Eu m-am cautat anul asta, problema este ca ceilalti 90% nu se cauta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta care iti scapa e ca nu e musai ca toti sa le aiba.
|
|||
|
|||
![]()
Da, probabil o fi si asta.Se poate foarte bine sa fie si asa, niciodata nu o sa neg.
|
|