Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2016, 23:08:19
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice Pop, tu chiar nu ai inteles nici acum, caci TOTI cei ce fac politica sunt o apa si un pamant, adica niste nemernici, carora li se rupe de starea materiala si spirituala a cetatenilor?
Aceasta stare de SPIRIT am mai intalnit-o undeva?.....Sa ma gandesc....... Asa gandeau Oamenii prin anii 1929-1939. Si ce a urmat stim cu totii.

Sefa Germaniei a spus intr-un interviu: Oamenii nu pot sa aibe pretentia la Democratie si Bunastare nesfarsita.

La inceput ma gandeam in sens rau........acum am inteles, este o Fraza Generala, ....societatea tinde spre rau si nu spre bine, se poate observa in mai multe epoci.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2016, 08:55:58
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Aceasta stare de SPIRIT am mai intalnit-o undeva?.....Sa ma gandesc....... Asa gandeau Oamenii prin anii 1929-1939. Si ce a urmat stim cu totii.

Sefa Germaniei a spus intr-un interviu: Oamenii nu pot sa aibe pretentia la Democratie si Bunastare nesfarsita.

La inceput ma gandeam in sens rau........acum am inteles, este o Fraza Generala, ....societatea tinde spre rau si nu spre bine, se poate observa in mai multe epoci.
sefa Germaniei de un timp bate campii rau de tot, iar daca a fost rau dupa 1939 a fost doar din vina anumitor grupuri de oameni
Vechi 25.08.2016, 09:01:49
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
sefa Germaniei de un timp bate campii rau de tot,
Nu bate campii.Da-mi voie sa-i continui fraza pe care ea n-o poate s-o spuna:
"pentru ca aceasta bunastarea a fost creata pe sangele si mortile altor popoare.Practic le-am jefuit si omorat pentru bunastarea noastra.Si acum acele popoare se rascoala si prin intermediul tehnologiei isi permit sa-si organizeze razbunarea."
Reply With Quote
Vechi 25.08.2016, 11:57:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Minciuna sau scos din context.