![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Faptul că Duhul Sfânt a venit peste Hristos în chip de porumbel, chiar întărește că Duhul Sfânt poate intra în orice animal și orice obiect. Îmi atribui vorbe gratuite? Să nu inventezi minciuni... Citat:
Nu aș săruta nimic, cum nici dreptul prooroc care a făcut prostioare de a fost nevoie ca Duhul Sfânt să intervină pentru el prin măgar, nu știu sigur dacă a sărutat măgarul. Nu fiindcă ar fi greșit să săruți măgarul, cum săruți și câinele și pisica și hamsterul de acasă, mai ales dacă din senin un animal îți vorbește, acolo e altceva, decât dacă săruți un cățel... Ia zii, tu ce ai face? Când o să-mi răspunzi și tu mie, de câte ori erai vrednic să fi banat de pe forum, atunci îți răspund și eu, bine? Fără supărare :-) Citat:
Aici suntem la topicul de apărare și mărturisire a Sfintelor Icoane. Tu ce faci aici? Ia seama la ispite, suflete. Citat:
N-am făcut nici o secundă de spiritism în viața mea și mai bine moarte să-mi dea Dumnezeu, decât să calc Sfânta Lui poruncă. Când Sfânta Scriptură spune clar că Duhul Sfânt este în oameni "oameni plini de Duhul Sfânt", care să fie aleși pentru slujirea diaconiei și preoției, atunci Duhul Sfânt nu-i neputincios să intre și în animale sau obiecte. Cine spune altfel, hulește pe Duhul Sfânt. Nu vorbește acel animal cu de la sine putere. Nici toiagul, de exemplu, nu face minuni cu de la sine putere, nici prosoapele ce le-a folosit Pavel, nu fac minuni cu de la sine putere. Firesc, nu? :-) Citat:
Citat:
Plus că eu nu sunt diagnosticat cu nicio boală psihică, deși merg anual la psihiatru, din cauza serviciului mamei, și eu și mama, am mai spus asta undeva. Deci n-am de la ce să mă scot... :-) Acum fiindcă din nou ai fost agresiv, să-ți spun și eu ție, cum ai spus tu la alții: Taci măi păcălici ! :-) Citat:
Ce vreau să aud, să citesc, în mod expres și concret de la frăția ta, este dacă ești de acord sau nu ești de acord cu existența acelui studiu, cu corectitudinea desfășurării și cu ce verdictele sau "diagnosticurile" date. Asta n-ai de unde știi frăția ta, cât și ce citesc, din biblioteca mea (a Domnului dată mie cu împrumut) ...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 09.08.2016 at 20:29:09. |
|