Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Nu cumva Copăcel era cel ce m-a sfătuit?
AlinB nu putea citi mai mult de un rînd și cu toate astea știia el mai bine tot ce scriam... inclusiv că aș fi troll și că mi-aș bate joc de orotodoxie... deducînd el logic cum nimeni nu-și dădea seama decît el... deși nu era în stare să citească mai mult de un rînd.
Deci nu cred că Alin m-a sfătuit ci că Alin m-a persiflat mereu ironizîndu-mă. De sfătuit m-a sfătuit să scriu maxim 10 rînduri, am impresia, fratele Copăcel.
....
Și crede-mă că nu fac niciun efort scriind. E o bucurie pentru mine pe care aș vrea s-o translatez și celor ce citesc.
|
Da simt ca nu faci nici un efort.
|
Mă bucur că simți... dacă chiar simți. Chiar nu fac niciun efort... dar asta nu înseamnă lene cum insinuezi tu referindu-te la lipsa de efort căci eu sunt atent la ce scriu și mai și-mi corectez postările.
Citat:
Poate n-ai facut nici un efort sa ceri binecuvantare ptr ce scrii.
|
Zici poate sau insinuezi că ai știi tu sigur că n-am cerut?
Citat:
Eu ptr un topic de aici am cerrut binecuvantare.
|
Așa deci, numai pentru unul ai cerut... și atunci dacă pentru ăsta n-ai cerut binecuvîntare de ce ai mai vorbit de binecuvîntare pentru a scrie aici? Ca să-mi scoți în evidență că ceea ce scrii tu e fără binecuvîntare? Bine că mi-ai zis. Mulțumesc de informare.
Citat:
AlinB are dreptate iti bati joc de ortodoxie si de cei de pe Forum.
|
De ce spui asta? Ai dedus și tu așa ca el? Acum sunteți doi cei care nu citiți nimic ce scriu decît un rînd dar știți voi mai bine ca toți că îmi bat joc de ortodoxie și de forumiști? Păi cum știți voi dacă nu puteți citi, căci AlinB asta mărturisea mereu, că nu poate citi mai mult de primul rînd și că nimeni nu poate așa ca el să citească și cu toate astea repeta mereu că eu îmi bat joc de ortodoxie și că el înțelege asta mai bine ca toți și că aș fi troll și alte acuzații gratuite. Păi cum deducea el dacă nu citetea nimic din ce scriu? Și cum de îi dai tu dreptate? Deci tu îi dai dreptate unuia care nu putea să citească mai mult de un rînd? De ce îi dai dreptate? Măcar tu ai citit ce scriu eu? Ai înțeles ce am scris și ți se pare că e dreaptă judecata absurdă și gratuită a lui AlinB? Lămurește-mă te rog mai bine după ce te lămurești mai înainte pe tine ce vrei să spui! Ok?
Citat:
Dar cei din administrarea Forrumului sunt prea blanzi, desi fratele CristiBoss ti-a spus de la obraz niste lucrruri.
|
Sunt tare blînzi din moment ce eu am fost făcut de AlinB și de toți ceilalți inclusiv de CristiBoss în toate felurile, nebun, sectant, eretic, că îmi bat joc de ortodoxie și tot felul de alte etichetări gratuite și tot felul de acuzații și adminul în loc să se lămurească cine e vinovatul iată că m-a banat de 3 ori pe nedrept și tu mai vrei să mă baneze? De ce măi Jonny? De ce n-am și eu dreptul să scriu mărturisind ce cred? Că dacă eu spun ce cred voi susțineți că îmi bat joc de ortodoxie? Păi sunt mirean ortodox din BOR, practicant... deci cum aș putea să-mi bat joc de Cei în care cred și de viața în care îmi mărturisesc Credința? Cum? Defapt voi nefiind deacord cu ce cred eu ca orice om liber mă scoateți și mă osîndiți în fel și chip cerînd și ''îndreptățind'' mereu bannarea mea pe nedrept.
Păi nu v-a ajuns că m-a banat adminul de 3 ori la cererile voastre ''frățești''? Ce mai vreți? Vreți să mă împuște pentru că voi nu vreți și nu puteți crede că e Adevărat ce vă spun?
De ce să nu vă banneze pe voi care mă denigrați nonstop? Eu nu cer asta dar așa ar fi drept și nu invers! Înțelegi?
Citat:
Dar ce sa-i faci apa de gasca nu se prinde.
|
Păi nici nu trebuie să se prindă apa de gîscă! Apa bălților și lacurilor simbolizează păcatul iar penele ei albe sfințenia... deci e foarte bine că nu se prinde apa de gîscă. Tu ai vrea să se prindă apa de gîscă adică să recunosc eu că voi aveți dreptate cînd e clar că mă denigrați în mod gratuit și fără niciun argument valid? Păi de ce s-a prins apa aia murmur-dară de voi?.. asta ar fi bine să vă întrebați!
Citat:
Eu personal iti dadeam un moment inalatator de time out de 2-3 luni, ptr citit din Vietile Sfintilor ,Proloage etc.Iti mai reveneai.
|
Păi am citit viețile sfinților, Filocalii și altele... și mă bucur că tu ai fii fost mai blînd ca adminul care m-a banat nu o dată așa cum ai fi făcut tu ci de 3 ori cel puțin... și de fiecare dată pe nedrept... și precis că la cererea unuia care ''deducea'' el că îmi bat joc de ortodoxie, eu care spuneam ce cred și nu el care mă denigra gratuit întruna.
Păi de ce crezi tu că sunt pe forumul ăsta de vreo 10 ani... ca să-mi bat joc de ortodoxie și de forumiști? Ce părere ai?
Eu spun aici Adevărul și exact ceea ce cred... sperînd ca Adevărul să ne facă Liberi. Poate că tu vrei altceva: să spun minciuni pentru ca minciuna să ne țină legați în păcătuire... Sper că nu.
Ce vă mai place vouă să cenzurați ceea ce nu vă convine să citiți sau să auziți deși e drept și Adevărat.
Jonny dragă, aici suntem pe un forum deci nu încerca să-mi impui să fac liniște, să-mi închizi gura.
Dacă vrei liniște du-te și te culcă sau undeva cît mai departe de oameni. Aici se discută cuviincios așa că te rog frumos să-mi dai voie să-mi exercit dreptul de a discuta cinstit și să spun ceea ce cred așa cum văd că tu ai dreptul să spui de mine ce-ți trece prin cap și ce vrei și ce crezi fără să pățești nimic înloc să te rezumi la subiect.