![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca eu trebuie sa ma schimb pt ca l.am facut sa se simta inferior,am incercat sa il schimb si sa ii controlez viata si actiunile,iar asta e cea mai mare greseala a mea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa sunt majoritatea femeilor.Este vorba de setea de putere, de dominatie. Cel mai probabil vei deveni o femeie de cariera.Pt ca aceasta sete se va manifesta in totate domeniile adiacente activitatii tale dar mai ales in domeniul financiar: bani, statut social, si alte chestii, care fiind vorba intre noi sunt desartaciuni, insa pt omul care nu este dus la biserica sunt tzelul suprem. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate n-ai facut ceva atat de rau, sau intentiile tale au fost bune, dar n-au fost primite cum trebuie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocmai de asta imi e greu cand ma gandesc sa o iau de la capat cu aceleasi discutii,in caz ca iau o hotarare. |
|
|
|||
|
|||
|
Iar legat de casatorie,familie si copii am avut discutii si vad ca isi doreste la fel ca mine. Cei drept nu ma incanta ideea cu cursele si ca o sa fie plecat de acasa,dar daca lui asta ii place eu nu pot decat sa il sustin. Nu am dreptul sa hotarasc eu pt el,nu cred ca ar fi corect sa il oblig sa faca ceva ce nu ii place.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si de aici provin majoritatea problemelor, ca multi nu inteleg asta. Crezi ca ai sa te obisnuiesti cu lipsa prelungita de acasa care o implica meseria care si-o vrea el? Eu cred ca nu, de altfel poate fi un pretext pentru a-si asigura mai multa libertate decat e cazul. Ai putea sa-i sugerezi sa incerce din nou cu facultatea cand va veti stabiliza financiar, daca respinge categoric ideea, "placerea" pentru meseria asta s-ar putea sa nu fie pe baze prea ...ortodoxe.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.07.2016 at 12:12:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aici- daca spuneti ca-l iubiti din tot sufletul pe acest om si doriti sa va casatoriti cu el si sa va intemeiati o familie cu el- trebuie sa-l iubiti asa cum este, atat ca om in familie si in societate, cat si in privinta meseriei! Nu este absolut nimic injositor, iar meseria de sofer nu este cu nimic mai prejos decat orice alta meserie. Intr-o societate, este nevoie de absolut toate meseriile (legale, cinstite si demne), iar la progresul general al societatii trebuie sa contribuie absolut toate meseriile- si tractoristii, si tamplarii, si soferi, si instalatorii, si doctorii, etc! Incercati sa ganditi si sa analizati cu mintea si inima dumneavoastra, nu sa spuneti ce cred altii (inclusiv mama dumneavoastra). Iar cu faptul ca din cand in cand mai bea o bere nu este nimic de condamnat- cred ca orice barbat mai serveste o bere din cand in cand (mai ales pe caldurile astea). Important este sa nu se depaseasca masura si sa nu se ajunga la betie! |
|
|
|||
|
|||
|
Crezi prost :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu l-ai facut sa se simta inferior fiindca mama ta te-a evaluat inferior, in banii pe care-i vei castiga, nu in vietile pe care le vei salva. Daca el nu e de nivelul tau, mama ta ce meserie are? Habar n-am cum ai mai putea acum sa-l faci sa se simta superior, mandru si fericit ca ai asteptat 8 ani ca sa-i spui ce i-ai spus. Cred ca nici cu lacrimi n-ai sa reusesti... Mama ta se ocupa de ”fericirea ta”, iar faptul ca sunteti certati, o face pe ea înmiit fericita. Cine traieste viata ta, tu sau mama ta? P.S. Sa nu uiti ghilimele, ca vei avea nevoie de ele mereu la nivelul ala.
|
|||
|
|||
|
Acum ce a fost, si faptul ca ati gresit fata de prietenul dumneavoastra (reprosandu-i meseria care o practica sau facandu-l prin asta sa se simta chipurile inferior), a trecut (aici numai dumneavoastra puteti sti cum sa faceti sa uite acel episod).
Important este ce veti face de acum incolo, si mai ales sa nu mai lasati pe nimeni sa intervina sau sa va influienteze (nici macar pe mama dumneavoastra), in relatia (si viitoarea casatorie) cu omul respectiv! Si daca vreodata vor mai aparea neintelegeri sau divergente, incercati sa le rezolvati numai voi doi, fara implicarea unei a treia persoane, indiferent cine ar fi aceea persoana. |
|
|