![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Deci se pare ca mitomania face parte si ea din tablou.
Partea schizofrenica o mai inteleg, traume, socuri, etc. dar cea mitomana cam greu... Un reflex de aparare? Sa mai fi ramas atat de putin din respectul de sine incat trebuie salvat cu orice pret, chiar si cand esti intr-o greseala mai mult decat evidenta?
|
|||
|
|||
|
Omul predica doar ce i s-a dat, nu baga de la el nimic in plus. :)
Daca ar fi existat pe timpul primilor crestini, nu mai aveam astazi sfinti mucenici. Ar fi murit toti de plictiseala. |
|
|
|||
|
|||
|
I s-a dat de cine?
|
|||
|
|||
|
Pai nu specifica dar e rezonabil sa credem ca-l plagiaza un pic pe Sf. Apostol Pavel. I-a placut chestia asta cu v-am dat si voua ce am primit. Suna intr-un fel asa. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Va dau si voua porcilor din margaritarele pe care le-am primit si care imi prisosesc pentru ca nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine. Iertati-ma si rugati-va pentru mine pacatosul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Uite ca sa nu zici ca bag si eu de la mine. Va spun si eu doar ce am primit.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=181 "Nu ți-am dăruit de la mine nimic, eu nu am nimic, tot ce am, am primit, cu un singur scop: să dăruiesc totul, tot ce am primit. Și iubesc atât de mult ce am primit, că nu pot dărui totul, ca un egoist stricat ce sunt, mi-e frică că nu voi mai primi, dacă dăruiesc totul... Dar ăsta-i alt subiect. " |
|
|
|||
|
|||
|
Pana la urma problema nu sunt astia ca igor-emilian sau trimisul-puciosian ci noi toti astia care vorbim cu ei ca si cand ar fi normali cat de cat.
|
|||
|
|||
|
Pai uite ca eu acolo unde fac ei doi sinod, nu ma duc nici sa citesc. Nici nu stii care-i mai ratacit, pucistul care-i mai agresiv si mai smecherit sau banateanul care e asa de smerit incat sunt sigur ca isi inchipuie ca a vizitat si al 3 lea cer. Sau noi care nu ne vedem de treaba si incercam sa-i strunim. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS:Sa ridice mana cel,cea care a fost ajutat in mod concret de cand fregventeaza acest forum,sa inainteze in viata duhovniceasca...