![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai degraba contrazice un mode gresit de raportare la Biblie.
|
||||
|
||||
|
Prima pagină a Bibliei arată evenimentele principale ale Facerii în ordine cronologică. Da sau nu?
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Păi eu pentru a înțelege că pămîntul e plat și că creația e mică și finită m-am ajutat de puterea de înțelegere dezvoltată cu fizica și matematica și așa am înțeles că nu putem fi pe o sferă ci limitele finite ne obligă matematic să fim pe un pămînt plat și într-un univers mic și finit în care în orice direcție ai merge drept ajungi de unde ai plecat. Deci mi-am folosit matematic și fizic revelația primită de la Dumnezeu... pentru a constata că întradevăr Dumnezeu are dreptate și e așa cum a scris El în scripturi prin sființii prooroci și Apostoli. Citat:
Citat:
Nu sunt aceiași unii cu alții. Terroriștii au venit cu terrorii cu care au aservit minciunii toată munca cea bună a confraților practicieni care au luptat pentru binele comun făcînd tot felul de lucruri interesante și de folos omului. Deci nu e meritul teoriilor ''științifice'' absurde tot progresul pe care îl aduci tu ca dovadă că dacă merg și dacă le folosim înseamnă că teoriile sunt corecte. E exact pe dos... înseamnă că Dumnezeu a ajutat practicienii și hoții au venit să fure merite prin emitere de teorii explicaționiste!... complet false și absurde pe baza cărora iată ne vorbesc de miliarde de ani... lumină, de parseci și de o istorie de miliarde de ani și de bigbanguri complet absurde. Deci la astfel de idei mincinoase ne duc deșertăciunile științifice scornicite de ''teoriticienii'' minciunii. Citat:
Deci exemplele întăresc Credința și nu ''știința'' teoriilor absurde care nici măcar știință nu e ci o scorniceală horror ! |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Cum ar fi atomul. Electroni, nucleoni, modelul orbital, formule relativ simple. Parcă ar și și niște quarci care compun protonii și neutronii. Dar ce anume dă stabilitate atomilor? Din ce fel de energie sau din... ce sînt formate subparticulele? Ce-i menține într-o existență stabilă? Nu se știe. Interacțiuni slabe, tari, da... dar forțele astea de ce anume sînt cauzate? Probleme fără soluții. Teorii și atît. Teorii care diferă de la nivel subatomic la macrocosmic. Deci nu avem mai nimic deocamdată, ci doar niște acceleratoare care din cînd în cînd mai anunță cîte o particulă nouă... foarte vag. Citat:
Este un exemplu de transformare a coordonatelor sferice în coordonate plane. Se pot găsi și formule. Citat:
Centralele atomice: neutronii sparg atomii generînd un ”rest” uriaș de energie folosit pentru a încălzi apa. LASER: fotoni direcționați, radiații stimulante, electroni excitați, atomi. Toate de mai sus lucrează cu particule mari, nu coboară în structura discretă a materiei. Cînd zici te referi la cuante te gîndești la forme primare de energie (cuante), te gîndești la compoziția protonilor și a neutronilor, coborî pînă la stringuri în 11 dimensiuni, încerci o teorie care să-l împace pe Einstein cu Plank... Cam asta înțeleg eu prin fizică cuantică. Citat:
O știți pe aia cu dimensiunile? Se întîlnește un fizician cu un matematician și cu un programator. Și zice primul: eu pot să înțeleg primele 5 dimensiuni, dar mai mult nu pot. Al doilea: eu pot să-mi imaginez pînă la 7 dimensiuni, dar atît. La urmă programatorul spune: problema e simplă. te gîndești la un spațiu cu n dimensiuni și îi dai lui n ce valoare vrei.