![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e nicio jignire să arăți cuiva care suferă de o problemă psihică adevărul. Dacă tu consideri că un om care crede în mod sincer că Luna este semisferică poate fi normal, treaba ta.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Acu' nu-ș ce să zic: e mai nașpa să-l faci pe unul nebun, oricât de năstrușnice ar fi opiniile lui, sau să constați că cineva e efeminat, în aceeași opinie proprie?
Mă mai gândesc... P.S. N-am rude-n TM, slavă Domnului!
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Fiecare are dreptul la opinii. Oricât de năstrușnice ar fi ele.
Uite, eu am opinia că tu ești un program de calculator din Matrix. Știi tu, din filmele cu Keeanu Reeves. Dar ești un program influențat, în rău, de Lorzii Sith din Războiul Stelelor. Și, evident, sunt perfect normal. Dacă te îndoiești de asta, ești nașpa. P.S. Sincer, mă doare undeva dacă on oarecare apreciază că aș fi efeminat; singura persoană a cărei opinie contează din punctul ăsta de vedere, respectiv nevastă-mea, nu consideră așa.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 13.07.2016 at 19:55:49. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că am răspuns și la a doua.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum serios, lasînd bufoneria mea benefică aside, nu sntem noi, ăștia de pe forum, cu toate urile noastre tranzitorii și simpatiile încă mai efemere, o adunătură absolut simpatică? I-am fi provocat lui Homer așa un șoc, de și-ar fi recăpătat vederea. |
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare are dreptatea lui. Cătălin are dreptatea sa, căci există într-adevăr un grup pe forum, format din persoane cu atitudini uneori elitiste, cu o atitudine de hive, care se justifică reciproc. Asta e aparte de războiul lui cu Mihai, care ține de cîțiva ani, și care e cu totul altă problemă. Nu mă bag în certurile altora; făceam asta la început de tot, însă acum mă cuminții. Cred sincer că și Cătălin și Mihai și Alin sînt oameni valoroși, fiecare după structura dată lor de Făcătorul. Singurul lucru carr mă enervează pe internet în general este momentul în care unii postează exact păreri corecte politic, deși se vede de la parseci distanță că sînt persoane îndeajuns de inteligente ca să nu mănînce chiar orice kopros dat nouă de blestemații de "puternici ai acestei lumi". Însă de, animalul din noi vrea să o ducă bine, eventual cu ai lor din vizuină alături. De înțeles impulsul, dar de disprețuit acest impuls.
Multe s-ar detensiona, dacă ne-am aglutina™ la o băută, că tot e vară. De cînd îmi răcesc eu gura!... Singurii care m-au văzut și știu cum arată Cel Cu Multe Aidiuri sînt Mihnea și Ioan Cezar. Atît. Văzutul față către față (re)umanizează. Ar fi fain să o facem, chiar dacă eu sînt sigur că multe aidiuri de pe net în general sînt creația serviciilor, în scopuri de manipulire și control, că de, nici democrațiile nu renunță la "sportul" ăsta. Mi-e pohui de ceartă, pe bune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|