![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca dl. avocat e efeminat, tu sa inteleg ca esti chiar mai putin de atat daca ai nevoie sa vii cu verisorul? Succes, am senzatia.ca ai sa fii coleg de 'camera' cu sacciv? alt 'ortox adevarat', lat in ceafa, ingust la minte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am retinut expresia "ingust la minte" (fara sa fie si o surpriza, e ceva obisnuit pentru tine). Nu stiu cat de multa minte iti trebuie ca sa iti dai seama ca nu as fi putut sa scriu pe forum ca m-as duce sa bat pe cineva doar ca sa iti implinesc visul sa ajung unde ai spus. Plus ca am zis ca nu e un culturist, sa am nevoie de inca cineva. Varul meu e mai in varsta, are 51 de ani (desi pare mult mai tanar), e inginer si ar avea destula minte sa nu se duca orbeste sa bata pe cineva doar ca i-a spus varul lui. Era vorba ca am drum pe acolo, chiar am vrut sa scriu ca el ma tot roaga sa trec pe la el si il voi vizita. Amuzant e ca de fapt tu s-ar putea sa te fi speriat. Am spus in mesajele anterioare ca cei ca tine, agresivi pe net, teoria spune ca nu sunt asa si in viata reala, profita doar de anonimat si se vad puternici. Dezvaluirea identitatii le-ar lua aceasta putere. De fapt ti-ai aratat, inca odata, rautatea. Legat de infractionalitate, am gasit ceva interesant. De exemplu expresiile jignitoare se pedepsesc penal: http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-inve...urioase-130127 Iar insulta si calomina sunt reintroduse din 2013 in Codul Penal (dar mai mult ca procese civile) http://www.gandul.info/politica/de-c...-bani-10967970 Era vorba doar de ideea de infractionalitate (ca tu ai pomenti de asta), stai linistit, n-o sa stea nimeni sa-si piarda timpul sa si faca asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
catalin2 e un nimeni, e un nick de pe un forum de pe Internet. Poti sa spui ca e un dobitoc, retardat si ipocrit - nu e caz penal pentru ca nu este o persoana reala. Catalinescu Pavel in schimb este si ar fi poate o problema sa fie defaimat in public. Insa oricat ar sustine catalin2 ca e Catalinescu Pavel, atat timp cat nu poate oferi dovada irefutabila ca asa este, ramane catalin2 si oricine poate sa creada orice despre catalin2 si sa-si spuna public parerea. Nici macar MihaiG nu este la ora actuala Mihai Gaita. La fel de bine poate fi un bot superinteligent sau o clona a altui utilizator. Dar tu l-ai atacat nu pe MihaiG ci pe Mihai Gaita. Si asta e o problema legala, baietas.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.07.2016 at 00:45:57. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau in cazul asta, vorbim de admiratia ta oarba pentru o anumita bisericuta? Sa fie o coincidenta ca rusii au lipsit si acum vreo luna si ceva, Putin dadea pe acolo, si mai mult ca sigur, nu cu buzunarele goale? Mai, sa fi fost la Sinodul ala promulgata cine stie ce erezie as intelege. Dar se pare ca nimeni din turma asta de Gica Contra n-a fost in stare sa puna cap la cap niste cuvinte sub forma unui document coerent, ca sa intelegem si noi ce au de fapt de reprosat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.07.2016 at 23:27:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca te-ai inselat, daca cineva face o infractiune pe net (de exemplu fura bani dintr-un cont sau altceva) nu asculta nimeni filozofia cu nu se stie cine e la calcultator sau ca are doua personalitati, iar cea reala nu stie ce a facut cea virtuala. Chiar hackerii care isi acopera urmele sunt gasiti, pe cineva neprofesionist il gasesc autoritatile in scurt timp. Chiar si cei ce semneaza cu pseudonim la ziar au luat amenzi. Daca vrei putem face o incercare, facem o reclamatie cu cate ceva ce ai scris pe forum de cativa ani (ca dovezi sunt, scrise) si vedem daca te gasesc ei sau nu. Uite, in unele tari ii cauta autoritatile, fara reclamatii, pe cei agresivi de pe net: http://www.publika.md/noua-zeelanda-...i_2350571.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ca sa inteleg bine: 1. Tu, un anonim, imi reprosezi mie ca sunt un anonim. 2. Tu un anonim, care nu ma cunosti, imi reprosezi mie ca "am alta personalitate decat in realitate" ![]() 3. Pentru tine (pretentia de) defaimare e tot una cu furtul. 4. Nu esti capabil sa faci distinctia dintre o lege valabila in Noua Zeelanda si legislatia din Romania. Evident. nici pe cea din Romania nu o cunosti, cu atat mai putin cum se aplica concret cea din NZ. 5. Ai pretentia ca defaimarea unei persoane reale, cu nume, prenume, e tot una cu o parere emisa despre un anomim oarecare, care se face singur de rusine prin bazaconiile scrise, o mare parte din ele insemnand defaimarea altor persoane, categorii profesionale, dezinformare crasa, etc. 6. Tu care defaimezi o persoana reala, spunand ca un barbat, este "efeminat" pentru ca nasul tau exersat miroase estrogenul din pozele de pe Internet si ii ameninti cu intalniri programate uniliateral, ai pretentia ca altii sunt "jignitori" si "agresivi" ![]() Da' stiu ca esti confuz tare, iar rusine n-ai chiar deloc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.07.2016 at 19:42:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Eu doar sper ca nu ai aceeasi atitudine si in viata reala si ca esti un om normal, care nu e agresiv si nu jigneste. De aceea am si spus ca as vrea sa te cunosc cum esti in realitate. 3. Ce ai inteles tu? Eu am dat un exemplu, nu am spus ca e acelasi lucru. 4. Nu stiu cum ai inteles ca as fi spus ca legea de acolo ar fi valabila si aici. Tu ai spus ca cei din spatele calculatorului nu raspund cu nimic, iar eu ti-am spus ca nu e asa. 5. Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt o persoana reala. Pe forum sunt persoane reale, nu clone sau roboti, pe care tu sau altul sa le jigniti cum vreti, cu scuza ca nu-s reale. Doar de aceea am dat acel link cu Noua Zeelanda. 6. Deci tu jignesti si esti tot timpul agresiv, dar iti justifici orice, ca nu poti gresi. Dar niste afirmatii fara insemnatate le vezi jigniri. Mai devreme ma acuzai ca te jignesc pentru ca te-am contrazis sau am zis ca nu e frumos ce faci. Cuvantul "efeminat" ar fi mare jignire, dar "nebun" sau "prost" e o apreciere pozitiva in capul tau. Din dex: "efeminat - "Cu aspect sau caracter feminin, delicat;" Niciodata n-o sa gasesti tu mare jignire sa-i spui cuiva ca are un aspect de acest fel, delicat. O multime de barbati au acest aspect, probabil jumatate din ei. Rusinea prisoseste la tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La aspect nu stiu, dar la caracter...nu vad catusi de putina masculinitate. Efeminare totala. Nimic mai frumos ca o fetita plangacioasa intr-un trup de barbat. Enjoy the compliments.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.07.2016 at 22:56:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Iarăși vi, măi băiatule, cu amenințări "subtile" ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|