![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Și ce diferență ar fi între actuala comisie și viitorul guvern?
Tot ales, tot suprastatal, tot caprele 5...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El va vota noua LEGE si va ajunge PARLAMENT de REGIUNE. Iar cand veti mai merge la Vot pentru alegera PRESEDINTELUI, veti alege GUVERNATORUL REGIUNII. Deci in Concluzie: Trebuie schimbata PLACUTELE DE LA INTRARE: din PRESEDENTIA RO va scrie GUVERNATORUL RO. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ahaha, ce poveste duioasa, asta ca sa puna cruce definitiv pe mormantul UE?
![]() Sa fie atat de prosti incat sa nu vada ca de mai mult ce ii aduna si mai mult se imprastie?
|
||||
|
||||
![]()
Eu inca am speranta ca in Romania se va ridica un politician precum Marine Le Pen.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne fereasca Dumnezeu :))
De politicieni in general, iar in particular nici tanti asta nu e mai breaza. Sigur, cand nu mai ai nimic si un Becali sau CVT pot parea patrioti si crestini, ca inecatul se agata si de un pai, da' realitatea e ca mai bine inveti sa innoti.
|
||||
|
||||
![]()
nu l-ai avut pe Vadim? Acum nu il ai pe Becali?
|
||||
|
||||
![]()
Nu puteti pune semnul egal intre Marine Le Pen si Vadim sau Becali... este chiar puerila comparatia asta.
Ea a fost printre singurii europarlamentari care s-a opus deciziei UE de a primi valurile de imigranti, iar faptul ca militeaza pentru suveranitatea Frantei - nu inseamna ca e "dusa" ci inseamna ca isi iubeste tara si ca nu e de acord cu amestecul Uniunii Europene in treburile interne ale Frantei. Daca stiti limba franceza sau engleza va recomand sa vizionati : https://www.youtube.com/watch?v=EeSEE5qsAs8 https://www.youtube.com/watch?v=Cz4AjgPwPvk Last edited by bluester; 05.07.2016 at 19:30:36. |
|