![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
NU, dar ținând cont că salariul îți vine de la moscova, ai fost obligat să scrii.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Mihai, kgb nu sint o adunatura de idioti, sa le dea mangoti unora ca ion pop si altulunul.
Tipul e doar unul care viseza o lume paralela in care cica ortodocsii, adica statele/popoarele ortodoxe sint niste ingeri, iar ailalti, in frunte cu "papistasii", sint draci impielitati. Vorba anonimului: "Toti ne bate, toti ne injura, toti ne baga ceva-n gura". |
|
|
||||
|
||||
|
Adminul si-a dat demisia?
Ca vad ca raporturile n-au nici un efect.
|
||||
|
||||
|
Care raporturi?
@Inițiator: cine să se unească cu Germania? Și mai ales, de ce??
|
|||
|
|||
|
"Rapoarte", adica. Nu se uneste nimeni cu Germania. Nu va exista un adoilea Anschluss, din fericire.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ministrul de Finanze D-ul Schäuble propune: Toate cele 27 de tari sa prezinte Bugetul la UE, daca depasesc, Bugetul va fi respins de UE. Dar UE sa fie micsorata, si sa se creeze o ORGANIZATIE INDEPENDENTA care sa supravegeze si sa aprobe sau sa dezaprobe BUGETELE tuturor tarilor membre. Deci o ORGANIZATIE PRIVATA, care nu costa de la BUGET, ci este finantata de INVESTITORI FILANTROPICI PRIVATI. "Schäuble erwäge zudem ein "Rückweisungsrecht" für Haushaltsentwürfe von Euro-Staaten, die EU-Defizitvorgaben nicht einhalten. Zudem könnte es einen Anreiz für Reformen geben. Die Umsetzung von länderspezifischen Empfehlungen der Kommission könnte mit der Vergabe von EU-Strukturmitteln verknüpft werden. Auch sollte die EU-Kommission verkleinert werden. Das würde bedeuten, dass die Überwachung der Haushaltspolitik der Mitgliedsstaaten durch eine unabhängige Behörde erfolge. Mallorca Magazin - Die deutsche Wochenzeitung online http://mallorcamagazininfo.com/2016/06/29/sch-uble-vertiefung-der-euro-zone-steht-nicht-im-vordergrund.html" Dar se teme ca atunci ar vrea Franta: sa se introduca un BUGET la COMUN. |
|
|
|||
|
|||
|
Frate ortodox si probabil ungur, totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea mea. Uite ca in toamna fratii din Ungaria voteaza.
|
|
|