![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai crezi ca poti sa faci cancer numai din aeroporturi cu echipament invechit sau ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Un Video foarte bun, o emisiune excelenta despre OTRAVIREA POPORULUI, devenita OBLIGATORIE de o vreme incoace.
https://www.youtube.com/watch?v=0ib1gPqvqxw |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-un fel ai dreptate referitor la murdaria si infestarea vietii cu pacate. Preotii si calugarii sunt cei mai feriti de cancer, dar totusi nu fac exceptie.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 22.06.2016 at 05:16:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
precum cancerul.Matale ai cancer sau ai avut o ruda apropiata care are sau a avut cancer si sa poti vorbi cu atata senitate si detasare despre aceasta boala ? Dar cum iti explici de cancerele ereditare alea pe care le faci fara sa fii avut pacate deosebite, ci pur si simplu le faci pe cale genetica. De altfel sunt deosebit de curios de unde ai venit cu explicatia ta.Surse ceva? Sau este doar o parere personala ? |
|
|||
|
|||
![]()
Lasa Copacele, ca si tu esti campion la dogme ne-ortodoxe...puteti sa faceti o competitie ceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E unul din medicii care nu e suficient de competent pentru a-si face un nume din medicina in adevaratul sens al cuvantului, dar care a descoperit ca poate face bani sabotand medicina si vanzand zaharel si apa chioara ( a se citi "homeopatie" pentru cei cu fitze) pe post de "alternative sanatoase". Sigur, pe alocuri mai face afirmatii valide, dar in scop publicitar si ca finalitate la genul asta de pacalela se ajunge.
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt în măsură să comentez competența doctorului P. Chirilă, dar bănuiala că e „la furat” e contrazisă de ceea ce a construit pentru bolnavi: Spitalul Christiana și Fundația Sf. Irina, unde oamenii sunt tratați excepțional, ceea ce înseamnă creștinește.
La Sf. Irina, spre exemplu, se primesc bolnavi de cancer în stadiu terminal și li se acordă ultimele îngrijiri, inclusiv (și mai ales) cele duhovnicești, indiferent de capacitatea de plată pe care o au.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tin bine minte, era cineva aici pe forum cu o mama cu probleme mentale si ar fi vrut sa o interneze acolo si spunea ca nu se putea apropia din cauza preturilor. Tu din ce fonduri crezi ca este sustinut spitalul ala? Crezi ca cei care muncesc acolo o fac exclusiv voluntar si gratuit?, chirie, utilitati, medicamente cine le plateste? Citat:
Indiferent la modul absolut sau indiferent la modul "oricum mai are de trait decat o saptamana, pensia pe o luna de 600 lei nu e chiar atat de rau?" Nu stiu cum e la tine, dar mie mi se pare cvasi-imposibil de intles cum un om suficient de destept ca sa absolve facultatea de medicina poate promova o escrocherie atat de evidenta ca homeopatia.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.06.2016 at 10:39:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Homeopatia e un subiect în care nu mă pot băga. Cred că cel puțin unii dintre cei care o practică o fac din convingere. Nu-l suspectez pe Pavel Chirilă de rea-credință.