![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura octacore ce am deja in casa e tabletu' utok octacore. Si da, se simte diferenta. |
|
||||
|
||||
![]()
Acu' dacă tu vrei să se miște ca un zuper calculator, cre' ești oleacă prea optimist...
Eu zic doar atât: pentru 99,99% dintre automatizările (că pentru aia e, printre altele) pe care le poate face un amator un RPi2 (sau chiar 3) e mai mult decât suficient și la un preț mai mult decât bun.
|
|||
|
|||
![]()
DAca vrei desktop, cumperi desktop, altfel n-ai sa ai decat o tableta oleaca mai rapida.
Da' e cu tastatura si mouse in loc de touch. Asta poti sa faci si pe tableta actuala, cam pe oricare poti pune tastatura+mouse usb sau bluetooth sau ambele cu "unified receiver" de la logitech.
|
||||
|
||||
![]()
Pe de altă parte, dacă tot ți s-a pus pata, de ce nu-l iei de aici: http://www.aliexpress.com/item/2GB-o...f-10fc8c88de27
Este 300lei, nu 500 ca dincolo.
|
||||
|
||||
![]()
Sau mă rog, de aici: http://www.aliexpress.com/item/2GB-o...f-10fc8c88de27
Unde, cu tot cu transport, de-l vrei repede, ajunge la maxim 410. Da' tot îți mai rămâne ceva să faci o cinste pen'că ți-am dat pontul. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te grabi, pentru diferenta poti primi o clona proasta sau nefunctionala.
Sigur, pentru nefunctionalitate exista paypal, dispute, etc. dar pentru diferenta aia nu stiu daca merita. Iar daca se strica dupa cateva luni, atunci chiar ramai cu ochii in soare.
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am grăbit. :) Mai caut recenzii, și după aia mă hotărăsc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedania | anisoara | Generalitati | 28 | 23.02.2013 09:58:11 |
spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 24.06.2012 23:58:59 |
Spovedania | Adriana-Simona | Pocainta | 24 | 22.09.2011 20:10:10 |
Spovedania | Sf.Asteapta | Generalitati | 2 | 03.07.2010 15:04:45 |
Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 22:04:18 |
|