Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2016, 10:47:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
https://www.youtube.com/watch?v=XWOBD0hkb1I

Astia ce fac?! Alta moda postconciliara, nu? Sper sa nu ajunga si postsinodala...
Waka waka se potriveste doar maorilor. E altceva sa vezi razboinici sau fotbalisti din NZ cintind-o la festivale sau pe stadioane, decit sa o vedem&auzim cintata de europenasi cica crestini, cam degeneratei ca habitus, de ambele genuri...
Sunt inofensivi, eu mi-as face mai degraba probleme de aia cu blog si avant justitiar :)
Vechi 16.06.2016, 15:32:54
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=XWOBD0hkb1I
Astia ce fac?! Alta moda postconciliara, nu? Sper sa nu ajunga si postsinodala...
Waka waka se potriveste doar maorilor. E altceva sa vezi razboinici sau fotbalisti din NZ cintind-o la festivale sau pe stadioane, decit sa o vedem&auzim cintata de europenasi cica crestini, cam degeneratei ca habitus, de ambele genuri...
Dansul la rugby e haka, waka e cantecul de la mondialul din Africa de Sud, il canta Shakira.
Am gasit si Lady Gaga, depinde de gusturi https://www.youtube.com/watch?v=aP74qJBWsKY
Reply With Quote
Vechi 16.06.2016, 15:41:43
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Catalin, stiu ca nu prea esti apropiat in gindire si conceptii de parintele Pruteanu. Totusi, ce parere ai de ce spune in linkul postat de mine mai sus?...
Este despre post, am mai scris ca in cazul unei boli preotul da dezlegare.
Reply With Quote
Vechi 17.06.2016, 23:19:34
Romowe
Guest

Implicit

Acest om este deosebit. Într-o lume normală, credințele și-ar fi continuat în mod cinstit lupta/rivalitatea lor seculară, și nu ar fi existat smoala amorfizantă a ecumuismului. În Răsărit, oameni ca acest extraordinar ierarh, în Apus oameni ca marele Lefebvre, ar fi fost ascultați cu adevărat, și, paradoxal, ar fi acționat sinergic să nu existe uniri murdare și mincinoase. Dn punct de vedere ortodox, ce unire este aceea în care ceilalți nu trec la ortodoxie? Din punct de vedere catolic, cum să fii catolic dacă nu îl recunoști pe Papă și nu intri sub ascultarea lui? Din punct de vedre protestant, cum ar putea fi unire cu cei ce cinstesc sfinții și icoanele? Ecumenismul nu este doar erezie, ci lichidarea logicii.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2016, 13:16:39
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dansul la rugby e haka, waka e cantecul de la mondialul din Africa de Sud, il canta Shakira.
Am gasit si Lady Gaga, depinde de gusturi https://www.youtube.com/watch?v=aP74qJBWsKY
Oricum, e de cacat treaba. Sobrietate crestina si monahica, ciuciu la astia.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2016, 22:47:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Oricum, e de cacat treaba. Sobrietate crestina si monahica, ciuciu la astia.
Mai de "pupu" e genul asta de limbaj..
Vechi 19.06.2016, 23:08:00
antoniap
Guest

Implicit

[COLOR=#15222b]Să învie Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară, cum piere fumul; cum se topește ceara la fața focului, așa să piară diavolii de la fața celor ce-L[/COLOR]
[COLOR=#15222b] iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul crucii și zic cu veselie: Bucură-te,[/COLOR]preacinstită și de viață făcătoare crucea Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, și S-a pogorât la iad și a călcat puterea diavolului și te-a dăruit nouă pe tine, cinstită crucea Sa, spre alungarea a tot pizmașul. O, preacinstită și de viață făcătoare crucea Domnului! Ajută-mi cu Sfânta Doamnă Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, și cu toți sfinții în veci. Amin![COLOR=#15222b][/COLOR]
Reply With Quote
Răspunde