![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Trebuie sa ma scuz, eu nu vreau sa primesc cuvantul "stupid" (poate sunt anormal si il gasesc deranjant), dar inteleg ca pe CristianR si Dragos nu i-ar deranja. Ei au spus ca e ceva normal si cred ca ar fi extrem de incantati de un asa cuvant adresat lor. Daca ar fi deranjati inseamna ca si-ar contrazice convingerile exprimate in mesajul de mai sus. Sper sa nu se supere, e doar o ironie la adresa mesajului lui CristianR (aprobat de Dragos), pentru a le deschide ochii. Ei, acum ar trebui sa plangem ca nu te mai poti distra pe seama altora si ca nu-i mai poti jigni. Nu am vrea sa devenim pietisti. Uite, ma gandeam sa plec eu, dar m-am rugat inainte si uite ca s-a intampalt altceva. Dar poate poti deveni un om bun si nu trebuie sa pleci. De exemplu pe Cristian nu l-am vazut sa jigneasca sau sa fie agresiv, deci se poate si asa, exista viata si dupa rautate. Sau mandria e prea mare? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu mă deranjează să-mi fie aplicat mie (căci s-ar putea să fie valabil măcar uneori), dar mă deranjează să-ți fie aplicat ție; din cauză că te deranjează.
|
|||
|
|||
|
Am inteles, eu doream doar sa arat, printr-un pamflet, ca nu e corect ce sustineti. Urma sa raspund si la mesajul tau, doar ca am raspuns la acesta primul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Măi Cătălin, tu chiar ai o problemă în a înțelege unele dintre cele citite..
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|