![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce nu 145.000 ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In urma cu 20 de ani Romania era 98% ortodoxa. Abia apoi a inceput invazia protestantilor si a grecocatolicilor. Apocalipsa 7 4 Și-am auzit numărul celor pecetluiți: o sută patruzeci și patru de mii c de pecetluiți, din toate semințiile fiilor lui Israel: 5 Din seminția lui Iuda, douăsprezece mii de pecetluiți; din seminția lui Ruben, douăsprezece mii; din seminția lui Gad, douăsprezece mii; 6 din seminția lui Așer, douăsprezece mii; din seminția lui Neftali, douăsprezece mii; din seminția lui Manase, douăsprezece mii; 7 din seminția lui Simeon, douăsprezece mii; din seminția lui Levi, douăsprezece mii; din seminția lui Isahar, douăsprezece mii; 8 din seminția lui Zabulon, douăsprezece mii; din seminția lui Iosif, douăsprezece mii; din seminția lui Veniamin, douăsprezece mii de pecetluiți. |
|
|||
|
|||
![]()
Saracul Nelson Mandela, sau Da Vinci, Beethoven, Bach, Arhimede....
|
|
|||
|
|||
![]()
Interpretări exclusiviste Èi sectare. Exact la ce mă refeream eu. Prefer oricînd relativismul eclesiologic Èi minimalismul dogmatic, dacă ele aduc pacea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa caute Arhimede in rai ma ? Sau Beethoven ? Sa nu scapam nici acolo de imnul UE ? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
neh, eu vreau tema pentru emisiunea lui carl sagan, scrisa de vangelis. aia de pe "cosmos". aia e buna de imn global. aia e fain de auzit in rai.
|
|
|||
|
|||
![]()
Interpretare sectara e a ta. Din fericire, Biserica nu prea a tinut cont de preferintele tale. Chiar daca adevarul nu aduce intotdeauna pacea, ci uneori aduce sabia. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
O fi faina dar s-o auzi din locul unde om ajunge noi ? Si de ce am avea nevoie de vreun imn global ? Nu ne-a ajuns Internationala ? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici cred ca trebuie facuta distinctia intre
-Religia unei anumite persoane. Ca si crestin-ortodox spun ca singura religie mantuitoare (pentru o persoana) este cea ortodoxa. Acuma daca persoanele care in momentul când au murit au avut alta religie, si daca sufletelor acestor persoane va ajunge sau nu in rai (facand abstractie de faptele lor din viata trupeasca), cred ca este o intrebare al carui raspuns Il poate sti numai Dumnezeu. -Si calitatile si defectele unui om, care se analizeaza prin prisma faptelelor lui concrete, a modului sau de comportament in familie, in societate, pe plan profesional si de serviciu (indiferent de religia pe care o are omul respectiv). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|