![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dă Doamne să fie cât mai mulți ce se trezesc. Că-i vrem pe toți. "Mântuitorul nostru, care voiește ca toți oamenii să se mântuiască și la cunoștința adevărului să vină." (1 Timotei 2, 4) Dar trebuie să dorească și ei. Și să lucreze înspre asta toată viața, nu împotriva Mielului, prin mărturii mincinoase, precum sodomie, numindu-le mincinos, creștinism.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 28.05.2016 at 22:16:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca si asta mai e biserica....................
|
|
|||
|
|||
![]()
“Tu nu ai voie sa judeci pe nimeni. Tu sa iubesti pe toata lumea. Asa a facut si Hristos.” Asa l-am auzit spunand unei maici revoltate, pe cel mai bun preot si pastor de suflete pe care-l cunosc. Si avea dreptate.
Ce culoare, sex, religie etc are fiecare, asta este intre individ si insusi Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
De auzit oi fi auzit tu, da' ai și înțeles ce ai auzit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copiii tai i-ai trimite la orele de educatie sexuala unde ii invata ca exista "genul neutru" si ca sexul biologic nu e tot una cu identitatea sexuala si ca nu e musai sa te casatoresti cu o persoana de sex opus, ci dupa cum "simti" nevoia?