![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu l-a trimis nimeni la plimbare?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba da, de cel putin doua ori, dar degeaba .. :)
|
||||
|
||||
![]()
O fi fost prea subtil...
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, Trimisule, ce-i la gura ta...talmes- balmes, zau asa...Scuza-ma ca-ti spun dar la capitolul oratorie fluenta si convingatoare nu stai prea bine...Nu-ti cere nimeni sa faci pe Cicero, dar mai putine idei si cuvinte sunt de preferat..Less is more..stii tu..:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E chiar așa de greu să citești o frază, două, sau nouă? Voi vreți să vă traduc din românește în românește? Mereu mereu altu-i de vină cînd avem ochii ținuți și mintea puțină. Și cum ai vrea tu să scriu? Less is more se referă la altceva... la Eccleziastrul! |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine spus Romowe, să-mi tai atracția. Da-da asta încerc să fac. Asta ne-a cerut Domnul, să tăiem, să slăbim, să înmuiem și în organe să n-aibă putere... răul care vrea să împlinească ispita rîzbunîndu-se ca prostul prin a face exact ceea ce te îndeamnă și te programează ispita.
Problema apare la fete, atît de tare te atrag încît ai impresia că le vezi goale și apoi gata... trosc și pliosc. Din lac în puț și din puț în iad și acolo disperare și panică și tristețe multă... asta dacă nu ai îngîmfare și trufie că dacă ai atunci nici nu recunoști, nici ție nici altora, că de Dumnezeu, să-i ceri mila, ce să mai vorbim. Orice ridicare de privire și privire marginală către fete sau fecioare sau sfinte te poate răni din pricina poftei tale spurcăcioase devenită reflex și cazi brusc direct în păcatul cel mai înșelător și abuziv... pur și simplu o violezi în ascuns și în visul scornicit așa ca lumea ''bună'' a malahiștilor care fac un ban ''cinstit'' din meseria asta. Ai reușit să pricepi ce scriu dragă RedRose? Nu te atrage altceva decît iubirea egoistă de sine! Last edited by Trimisul; 27.04.2016 at 15:38:25. |
|
|||
|
|||
![]()
"Trosc si pliosc", Trimisule? Yeah, da' sint tare placute trosc si pliosc aiestea.
Pe mine ma amuza ce zici. Cumpatarea e de Sus, o simti ca normalitate, dupa cum tot normalitate este sexualitatea dezlatuita cu fiinta iubita in cadru legitim. Adica, scuza-ma, copiii nu se fac prin discursuri de ideologi sau predici de preoti. Femeia este un diamant viu si sentient, din coroana barbatului, o entitate facuta din poezie a imprevizibilului, cu matase in vorbire. E foarte greu si extrem de aiurea sa urasti propria ta coasta (folosesc ca metafora povestea din biblie, in care majoritatea pe aici credeti). |
|
|||
|
|||
![]()
Buei nenică... du-te tu la plimbare dacă ai nevoie de aer! Cine te crezi... miliția sau Bahumed?
Ia-l și pe AlinB cu tine că prea sunteți superficiali. Poate vă vine mintea la cap. Last edited by Trimisul; 27.04.2016 at 15:15:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca pentru tine profunzimea inseamna sa te muti intr-o alta realitate, indiferent ca e produsa cu iarba sau delir para-intelectual, atunci nu mersi, sar peste oferta.
|
|||
|
|||
![]()
Frate Emanuel971 lupta ta este spre bine.Era cineva care nici macar nu a spus cu ce pacat se lupta .Deci omul inca nu nadajduia, ca va birui degraba pacatul, deaia nici nu indraznea sa ne spuna care e patima cu care lupta.
In primul rand nu deznadajdui daca cumva ai sa mai cazi,trupul e mult mai puternic decat estimam noi uneori.Era o povestioara care spunea cam asa:"Un credincios merge la un preot si il intreaba "Ce sa fac parinte ca am cazut?" Duhovnicul ii raspunde "Ridica-te!" Dupa ceva vreme crredinciosul, vine rusinat la duhovnic si ii spune din nou ca a cazut!"duhovnicul ii rasspunde "Ridica-te din nou!" Credinciosul parca nelamurit spune:"Si daca am sa cad din nou ce am sa fac?" Ridica-te de cate ori ai cazut ridica-te si nu deznadajdui !,caci in ce te va gasi Domnul in acea te va si judeca!" Fiind tanar, in jurul meu nu au fost oameni apropiati, sa imi spuna de importanta postului, ca ajutor in lupta cu trupul.Da, e un marre ajutor postul si ar fi bine ca sa devina o obisnuinta dar combinat cu citirea Acatistelor,cum ti-a recomandat de fapt duhovnicul, sau a Proloagelor,Patericului sau alte carti ziditoare de suflet.Situatia asta te poate duce inainte (duhovniceste) , la fel cum l-a dus pe Apostolul Pavel "tepusul' acela in carne,care eu personal nu stiu la ce s-a referit ,dar poate fi acesta al pacatului trupesc??? Ceasul biologic functioneaza normal in cazul tau.Oamenii mai ales la sate se casatoreau mai demult aici in jurul a 18-20 de ani ca medie.Asta mai ales daca te apuca ganduri de vinovatie exagerate. Doamne ajuta !
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|