Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2016, 17:54:41
Valkorion Valkorion is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2016
Locație: Eternal Throne, The Spire, Zakuul
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Firește că așa-i răspund, dar mă bucur că măcar ai reținut mesajul de bază.... în care cred cu credință tare, fiindcă e perfect Adevărat.

Cînd vei căuta Adevărul și Îl vei găsi și tu așa ca mine și după ce Adevărul te va Elibera, atunci cînd te va întreba și pe tine cineva ce faci precis îi vei răspunde cu drag la fel:

"Pai uite bine, mult mai bine ca altădată, ma plimb pe acest pamant plat prin universul mic si finit, sub linia de imponderabilitate, uitandu-ma la Luna si Soarele semisferic! Tu?" :))
Hsbp, smf. Houli șit. Vsovivivivivi, scrie literatură dadaistă, și lasă forumul ăsta, așa bîlci virtual nițel balamucit cum e, să fie în continuare bîlci și mai puțin balamuc, ok? Hai, că dacă scrii cărți faci și bani, și îți faci lobby (uf, bine că nu scrisei altfel) la ideile tale cu "juma' de lună se dă în bărci cu juma' de Soare". Păi?
Reply With Quote
Vechi 14.04.2016, 18:32:54
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Valkorion Vezi mesajul
Hsbp, smf. Houli șit. Vsovivivivivi, scrie literatură dadaistă, și lasă forumul ăsta, așa bîlci virtual nițel balamucit cum e, să fie în continuare bîlci și mai puțin balamuc, ok? Hai, că dacă scrii cărți faci și bani, și îți faci lobby (uf, bine că nu scrisei altfel) la ideile tale cu "juma' de lună se dă în bărci cu juma' de Soare". Păi?
Întotdeauna dracii și satana au apărat omul de Dumnezeu ca nu cumva să creadă în Adevăr.... tot așa aperi și tu forumul de trimișii Lui.

Mă confunzi mereu așa ca alții cu un alt trimis, cu un oarecare Vsovivivivivi și insinuezi că eu sau el sau eu ca și el fac din forum un bîlci sau un balamuc. Deci iată că așa ca necuratul așa și tu îi aperi și morala și demnitatea lui, a forumului..... Adică îi aperi răutatea și ipocrizia din moment ce la tine contează mai mult fațada decît Adevărul și așezarea inimii în dragoste și nepăcătuire.

Mă bucur totuși că ai avut o opinie interesantă.

Păi da! La eclipsa de soare, jumaua de Lună este barca jumătății de soare formînd împreună o bilă perfectă!
Reply With Quote
Vechi 14.04.2016, 19:21:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Întotdeauna dracii și satana au apărat omul de Dumnezeu ca nu cumva să creadă în Adevăr.... tot așa aperi și tu forumul de trimișii Lui.
Mai ai oleaca si te declari Adevarul intrupat.

[quite] Păi da! La eclipsa de soare, jumaua de Lună este barca jumătății de soare formînd împreună o bilă perfectă! [/quote]

Asa e! In capul tau! In rest e o cu totul alta poveste. Dar pentru tine e bun si asa :)
Vechi 15.04.2016, 10:51:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai ai oleaca si te declari Adevarul intrupat.

Citat:
Păi da! La eclipsa de soare, jumaua de Lună este barca jumătății de soare formînd împreună o bilă perfectă!
Asa e! In capul tau! In rest e o cu totul alta poveste. Dar pentru tine e bun si asa :)
Ții tu mereu să nu cumva să lași după mine decît în capul meu... nebun din moment ce știi tu că o să mă declar Adevărul întrupat.

Uiți însă să vezi cinstit și să recunoști adevărul că nu eu ci tu spui că mai am oleacă și mă declar Adevărul întrupat și nu eu.... și am impresia că spui asta mereu doar pentru că nu eu ci tu nu vrei să recunoști și să pricepi Adevărul Întrupat.

Iată mai declar odată:
''Și totuși se învîrte... soarele semisferic și luna sesmisferică în jurul omului ce umblă după Dumnezeu pe Pămîntul plat pentru că Dumnezeu preferă +lomnul+ și catedrele +mici... cum a fost +catedra de pe cîte un deal sau vale, știți voi, Valea Plîngerii.

Last edited by Trimisul; 15.04.2016 at 11:05:44.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2016, 11:11:53
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:

Iată mai declar odată:
''Și totuși se învîrte... soarele semisferic și luna sesmisferică în jurul omului ce umblă după Dumnezeu pe Pămîntul plat pentru că Dumnezeu preferă +lomnul+ și catedrele +mici... cum a fost +catedra de pe cîte un deal sau vale, știți voi, Valea Plîngerii.
Pai io am gasit ceva diferit: ca soarele si luna sunt niste conuri cu partea rotunda in jos, si ca pamantul este un cub!
Reply With Quote
Vechi 15.04.2016, 11:27:49
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Pai io am gasit ceva diferit: ca soarele si luna sunt niste conuri cu partea rotunda in jos, si ca pamantul este un cub!
Păi că sunt conuri cu baza un disc plat e clar, asta ca izvoare, dar sunt învelite în semisfere: de piatră Soarele și respectiv de ghiață Luna, iar că pămîntul e un paralelipiped cu grosimea de 6000km lung de 2x12.500km și lat de 2x8000km și cu anul de 364 de zile sau 365 de zile sau 366 de zile odată la patru ani, sau un cub simbolic, asta e la fel de clar dar la care marginile din dreapta sunt unite cu cele din stînga și cele dinainte cu cele dinapoi. Oricum dacă te iei după soare atunci stînd pe rînd în fiecare din cei doi poli, toată suprafața plată a pămîntului o poți cuprinde în două cercuri tangente cu raza de 4000km și cu lungimea de 2Pi x R=25.000km.

Deci dacă Domnul a binecuvîntat și a învățat și îndrumat poporul de pe cîte un deal sau vale iată ce catedrală uriașă a preferat, înaltă de 2x9000km pînă la apele de deasupra cerurilor, una în care să încapă toată creația, pentru că prin gura Lui a dăruit un Cuvînt universal... valabil.

Rezultă Logic că în cazul CMN spațiile sunt cu mult mai mici. Personal aș fi preferat o CMN de două sau trei ori mai mare... fiindcă e clar că suntem foarte foarte păcătoși, după 42 de ani de comunism naționalist și încă 26 de ani de democrație securistoidă originală, înfiltrată cam peste tot, inclusiv prin...

Last edited by Trimisul; 15.04.2016 at 11:45:55.
Reply With Quote
Răspunde