Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2016, 13:12:36
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu-i prea mare ca melodia s-a vrut un manifest. Exista un editorial foarte bine scris pe activenews acolo care explica asta :

http://www.activenews.ro/stiri-socia...cred-ca-132106

"Dar când se fac pregătiri de săptămâni de zile, când te străduiești să aduni numai "lideri de opinie" cum scria în prezentarea proiectului, când fiecare detaliu este aranjat încât să transmită un anume "ceva", atunci ceea ce faci nu se mai cheamă "eu cred că", ci pur și simplu propaganda unei idei. Se cheamă că participi activ la un efort susținut pentru a demonstra o idee și pentru a o impune. "

Ca majoritatea celor de acolo sunt manelisti si au participat la o chestie populista fara sa se gandeasca la consecinte, e o alta problema. Dar e vorba de un atac impotriva Bisericii, fara doar si poate.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2016, 13:18:06
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ca majoritatea celor de acolo sunt manelisti si au participat la o chestie populista fara sa se gandeasca la consecinte, e o alta problema. Dar e vorba de un atac impotriva Bisericii, fara doar si poate.
Pai si? N-a mai fost atacata biserica inainte? Ce-i nou? De aia nu inteleg ce-i cu toata explozia asta. Observ ca mai ales echipa activenews se simte foarte ofensata de acest video.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2016, 13:38:44
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Adica cum se simte ofensata ? :)
Singurul motiv pentru care cineva s-ar simti ofensat de o asemenea actiune, ar fi ca aia ii cred pe romani ( si intr-o oarecare masura au dreptate ) foarte usor de manipulat. E de ajuns sa apara Teo sau Oreste sau Esca sau dracu sa-i pieptene si sa le spuna o prostie spiritualista si gata, discursul ala e preluat si multiplicat. Din punctul asta de vedere te-ai putea simti ofensat, ai crede ca unii care vor sa te manipuleze s-ar putea stradui un pic mai mult.

In rest, oamenii aia de la activenews, au si ei parerile lor. Fara sa-i vezi ca semneaza liste de sustinere sau condamnare a unei actiuni sau al unui act vorba aia, artistic. :)
Reply With Quote
Răspunde