Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Ultima data l-am vazut pe scena, la TNB, jucind in "Ultima ora". Indragea piesele lui Sebastian si juca foarte bine, excelent chiar - dupa gustul meu. Mi-a placut, l-am aplaudat mult, am lacrimat si am dat uitarii altele din trecut...
Dumnezeu sa il odihneasca! A fost un actor mare, unul dintre artistii cei mai pregnanti ai romanilor dintotdeauna.
|
Dupa ce a fost operat, in trecut, la Timisoara, triplu bypass, cand si-a revenit din operatie toate cadrele medicale s-au strans in jurul lui, parca erau copii langa un bunic. Avea puterea sa rada, sa glumeasca cu ei, sa isi faca poze impreuna. Ulterior intr-un interviu pe care l-a dat era trist, ganditor, spunea ca simte venirea mortii si ca este cea mai grea asteptare. Un om deosebit, din toate punctele de vedere. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace. La revedere maestre.
Pe republica.ro jurnalistul Catalin Sava povesteste o intimplare de ieri, la care a fost martor,cu marele actor. La interesectia Romana colt cu George Enescu s-a pus verde pentru pietoni la semafor: ,, un batran inalt traverseaza foarte greu, abia merge. A ramas ultimul pe trecere. Instantaneu claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tanar din dreptul meu, mai tanar ca mine, injura lung apasand claxonul cu fata tumefiata. Se aud si alte injuraturi. Batranul se intoarce nedumerit, cu o expresie deznadajduita pe chip. Este Mircea Albulescu. De abia merge. Masina din fata mea demareaza in tromba, foarte aproape de el, soferul tipa ceva neinteligibil, coloana se pune in miscare. Actorul ajunge pe trotuar, claxoanele continua".