Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.03.2016, 14:46:09
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu să-i ierte pe cei surprinși de o moarte așa de violentă!
Și să lumineze mințile întunecate de moarte ale rătăciților care pun la cale asemenea crime.
Vechi 22.03.2016, 16:34:05
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit Ai spus dupa voia lui Dumnezeu.

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dumnezeu să-i ierte pe cei surprinși de o moarte așa de violentă!
Și să lumineze mințile întunecate de moarte ale rătăciților care pun la cale asemenea crime.
Nimeni nu ar fi spus-o mai bine. Amin!
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 16:34:52
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Iata o parere lucida si avizata:

http://moshemordechai.eu/unitate-eur...junga-la-toti/
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 20:19:28
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Citez din articol:

"Islamul nu mai e de mult o religie, ci o ideologie politică. Există un stat care se declară promotor al revoluției islamice și care a făcut din regulile islamului politici publice. Există o sumedenie de alte state care îi urmează exemplul, mai mult sau mai puțin fățiș. În numele acestei ideologii se declară revoluții, se declară război și se comit crime abominabile. Deci discutăm despre un fapt, nu despre o teorie: avem de a face cu o ideologie politică, iar această ideologie consideră crima nu doar admisibilă, ci lăudabilă, recompensabilă cu locuri la lojă în paradis."

Omul are dreptate. Când a existat un stat (recunoscut sau nu, dar un stat) creștin, buddhist, hindus, rastafarian sau pastafarian care să declare deschis că urmărește dominația mondială, că susține crima, uciderea la grămadă a civililor etc. ?

Pe de altă parte: ce mama dracului, ca să nu vorbesc mai urât, fac americanii ? Ce fac englezii ? Ce fac rușii ?

Au fost în stare să-l învingă pe Hitler și armata germană, și nu-s în stare să radă o adunătură de....

Mi se pare incredibil. Ce mai trebuie să le dărâme ? Casa Albă ? Big Ben ? Kremlinul ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 20:32:18
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

http://edition.cnn.com/2015/12/17/wo...rld/index.html

Obama, Cameron, Hollande, Merkel, Iohannis !!! Ce mai așteptați ?

P.S. Week-endul trecut am fost, cu soția, părinții și fiul meu, la Barcelona. Și la aeroport, și cu metroul. Și acum soția îmi spune, și are dreptate, că nu mai vrea să mergem în concediu în niciun mare oraș, fie din vest, fie din est (ne gândeam la Roma sau Constantinopol).

Am ajuns să fim asediați pe propriul nostru continent ?! Și noi ce facem ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 20:33:47
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ne închinăm multicultural.
Și politic corect.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 23:36:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ne închinăm multicultural.
Și politic corect.
Nu domnu'.

Ci dam cu subsemnatu' la crearea unui Stat Securist, care sa ne apere si sa ne protejeze, sa ne citeasca email urile si sms -urile, sa ne asculte telefoanele si convorbirile de acasa, sa ne indosarieze si clasifice pe clase de risc terorism fizic/ideologic (desigur, impotriva ideologiei oficiale) totul spre binele nostru. Fizic desigur, ca din restul, la oficial n-a mai ramas mare lucru.

Ministrul Justit›iei: €žDiscut›ia despre drepturile românilor, un lux!

http://www.telegrafonline.ro/ministr...manilor-un-lux

Ministrul Justit›iei, Raluca Prună, a încercat luni să apere controversata Ordonant›ă de Urgent›ă a Guvernului prin care SRI capătă atribut›ii de organ de cercetare penală la fel ca Securitatea comunistă, afirmând că amenint›ările teroriste cu care se confruntă t›ara noastră nu ne permit să ne comportăm "amatoristic".

Tanti sigur e in tema si pusa de cine trebuie unde trebuie, dar a dat dovada de nefericit exces de zel anticipand nitel.

Deci sa o credem pe cuvant, daca nu vrem sa avem si noi exemplificari pe la Gara de Nord, Otopeni, etc.
Ca de o bucurie in Casa Poporului sau Ministerul (in)Justitiei sigur nu o sa avem parte.

Last edited by AlinB; 23.03.2016 at 00:13:59.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 20:58:07
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit Naduf de cetatean simplu si speriat...si ipoteze de lucru

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
http://edition.cnn.com/2015/12/17/wo...rld/index.html

Obama, Cameron, Hollande, Merkel, Iohannis !!! Ce mai așteptați ?

P.S. Week-endul trecut am fost, cu soția, părinții și fiul meu, la Barcelona. Și la aeroport, și cu metroul. Și acum soția îmi spune, și are dreptate, că nu mai vrea să mergem în concediu în niciun mare oraș, fie din vest, fie din est (ne gândeam la Roma sau Constantinopol).

Am ajuns să fim asediați pe propriul nostru continent ?! Și noi ce facem ?
Ce facem? votam niste cacati cu ochi, mii de scuze, pe linga care marii politiceni eunuci din istoria Coreei, chinei, Bizantului sau Persiei au fost barabti adevarati. Toti cei ce conduc lumea sint niste labagii, in raport cu amenintarea care ne pindeste din umbra mortii.

Last edited by Intrarea Vagonului; 23.03.2016 at 06:30:51.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 21:06:19
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Mai veche, dar la obiect:
http://reactii.ro/de-ce-exista-isis/
Reply With Quote
Vechi 27.03.2016, 13:02:34
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit Avinu Malkeinu

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dumnezeu să-i ierte pe cei surprinși de o moarte așa de violentă!Și să lumineze mințile întunecate de moarte ale rătăciților care pun la cale asemenea crime.
https://m.youtube.com/?#/watch?v=3zHKsnZSFMg

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.03.2016 at 13:12:42.
Reply With Quote
Răspunde