![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc pentru raspuns.
Despartirea ar fi un gest egoist din partea mea? |
|
|
|||
|
|||
|
Asta nu mai sunt in masura sa va spun, ma iertati...:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am indoieli ca iti sta in putere sa-l indrepti, mai ales ca se pare, nu se vrea ajutat altfel decat cu seringa. Si iubirea care spui ca o ai, este destul de problematica, este mai degraba o perspectiva ingusta asupra realitatii decat un sentiment izvorat dintr-o deplina intelegere a dimensiunilor problemei. De altfel, viata sentimentala, de familie si caritatea pentru cei intr-o stare sufleteasca deplorabila, nu e recomandat sa fie amestecate, deoarece nu de putine ori nasc tragedii in care mai rau, pot fi implicati si copii.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.03.2016 at 01:21:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Esti responsabila numai fata de sufletul tau, asadar nu poti fi egoista.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Poate a vrut sa zica ca prima responsabilitate si cea mai mare o are omul fata de propriul suflet.
Daca si-l pierde incercand sa "salveze" pe altii de care sunt legati in mod patimas (chiar daca asta se numeste in mod curent "dragoste") nu rezolva nimic ba face si paguba.
|
|||
|
|||
|
Ia seama ca aceeasi responsabilitate o ai si tu, insa(atentie!) nu fata de sufletul ei, ci fata de al tau.
|
|||
|
|||
|
Zece sfaturi despre cum sa ramai femeie intre barbati
https://luminapentrucandeladinsuflet...intre-barbati/ |
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc tuturor. Am citit mesajele in tacere si am reflectat la fiecare in parte. E foarte posibil ca detasarea mea in modul de a povesti poate duce la intelegerea gresita a sentimentelor. Sunt intr-adevar o fiinta cerebrala.
Metodele mele nu au functionat insa, dar au condus la o fulgeratoare despartire urmata de imediata implicarea sa intr-o relatie cu o alta femeie. E dureros si incerc cu greu sa trec peste sentimentul de inutilitate instalat foarte adanc in sufletul meu. "Atât de mult te iubesc, în*cât, înțelegând că nu îți este bine lângă mine, te las să mergi să iubești pe cine crezi că e iubirea ta." - din sfaturile parintelui Constantin Necula l-am retinut pe acesta ce imi alina si tulbura inima in acelasi timp. |
|
|