![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Pai eu NU sint ipocrit: ce-i in gusa e si-n capusa. Intrebati pe veteranii forumului, care ma cunosc bine. Ura mea e autentica, iubirea la fel, cunoasterea, cita e, autentica, ignoranta, cita este, deasemenea, doar evlavia la mine e moarta, ingropata si descompusa, si DEFINITIV. :)))))))))))"
D-le I.V., din cate va cunosc si va apreciez, permiteti-mi sa va spun ca in cazul dvs nimic nu poate fi mort, ingropat si descompus...:) Sunteti una dintre persoanele cele mai vii si mai sincere pe care le-am intalnit ...Daca aici , in mediul virtual puneti atata patos si energie,mai mult ca sigur ca, in realitate, ca om, trebuie ca aveti o personalitate puternica care atrage ca un magnet...genul ala de persoana langa care vrei mereu sa fii ca sa-ti iei motivatia necesara..:) Aveti un caracter puternic si nu prea vad "parti moarte" sau adormite in dvs....Poate dvs chiar nu va dati seama de chestia asta, dar cineva din afara va vede cu alti ochi...:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! Last edited by RedRose; 11.03.2016 at 14:36:12. |
|