![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar, de ce sa "nu poti" sa crezi ca sunt semisfere? :)
Daca tu crezi ca galaxii la ani lumina se invart in jurul Pamantului cu viteze fantastice, peste viteza luminii, atunci de ce n-ai "crede" si altele?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Galaxiile fotografiate de Hubble? :) Einstein merită o discuție aparte, apropo de v > c.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cealalta ar putea foarte bine sa nu existe. Citat:
Sau "credinta" ta e subiectiva? Asta aleg sa cred cu ochii inchisi, asta refuz cu ochii inchisi, etc? Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Subiectul fiind vast, n-am cum să investighez totul dintr-o dată. Trebuie răbdare! Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sunt curios cu ce referinte vii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cosmologia biblica, mai ales atunci cind este aplicata ca un abtibild grotesc peste perceptia empirica si peste stiinta experimentala corecta, non-ideologizata, este: opresiva, ingusta, autosuficienta, primitiva. Scrie-ne, te rog, aici pe forum, cea mai veche amintire a ta, de la 2 sau 3 ani, cu lux de amanunte. Te-ai prins, nu divagam prosteste: cam la acelasi nivel de precizie ca primele amintiri ale unui copil mic sint si miturile primordiale. Ca sint in Biblie, Coran, diverse traditii orale, abrahamice sau politeiste, nu conteaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fac si eu un video sa explic cum o zebra e de fapt reptila, poate o sa crezi si asta. Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Trimisul
De-aia am ezitat să redeschid topicul despre PP.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbiti clar la fel cum o face omul din clip. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pentru cît am înțeles îți răspund așa: 1. Pot să cred că sunt semisfere dar și că sunt sfere așa ca halourile pe care le vezi pe capul sfinților, de cuvînt, de lumină, de cer, de foc și de apă și de ghiață. Doamne te rog ajută credinței și necredinței mele dar și putinței și neputinței mele ca să nu mai păcătuiesc și să nu mă mai mîndresc și să nu mă mai ispitesc la rău. 2. Aș putea crede și altele însă nu toate îmi sunt de folos din teoriile lumii? |
|